Diskuze: Načtení obrázku z url

Java Java Načtení obrázku z url

Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):

Pls nevim jak v jave načíst obrázek z url

Odpovědět  ±0 5.10.2013 14:22
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):
BufferedImage img = ImageIO.read(new URL("adresa"));
Nahoru Odpovědět  +1 5.10.2013 14:38
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 18:50
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 19:12
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):

Vždy jsem to dělal pomocí labelu.

nevím přesně ale mám pocit, že:

BufferedImage img = ImageIO.read(new URL("adresa"));
lbl.SetImage(img);
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 19:35
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 20:00
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 20:00
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Michal Žůrek (misaz):

aha, musíš si nejprve udělat ImageIcon a ten tam dosadit.

ImageIcon icon = new ImageIcon(img);
lbl.setIcon(icon);
Nahoru Odpovědět 10.10.2013 20:07
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.