Avatar
Petr Kasnal
Člen
Avatar
Petr Kasnal:

Ahoj lidi mám takový problém a strašně bych potřeboval pomoci. Mám 2 controllery a k nim přidružené FXML. Dělám to tak že si načtu ve TříděA FXML a tím se spustí metoda initialize ve TříděB. Potřeboval bych abych mohl udělat toto

//TřídaA
public TřídaB zkouska;
public TřídaA(TřídaB aThis) {
        zkouska = aThis;
}

//TřídaB
public void initialize(URL location, ResourceBundle resources) {
        TřídaA a = new TřídaA(this);
    }

Toto bohužel nefunguje a hodí to chybu... Staticky to funguje bez problémů ale já bych to chtěl udělat dynamicky... Díky za každou pommoc :)

 
Odpovědět 3. října 21:02
Avatar
Odpovídá na Petr Kasnal
Petr Štechmüller:

Ahoj, myslím, že tady najdeš řešení...

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 4. října 7:45
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.