Diskuze: Otázka o rychlosti ze zajímavosti

Java Java Otázka o rychlosti ze zajímavosti

Avatar
sisolpes
Člen
Avatar
sisolpes:

Zdravím,
mám jednu otázku spíše ze zajímavosti.

V případě, že bych chtěl použít nějakou metodu do mého programu, je rychlejší, kdybych ji zkopíroval přímo do mé třídy (bez hlavičky, pouze kódy v ní obsažené), či kdybych ji zavolal z "výchozího" balíku (např. Java.nio.file­.Files)?
Osobně bych řekl, že je (opravdu nepatrně) rychlejší si metodu zkopírovat do mé třídy.
Máte nějaký jiný názor?

Editováno 31.5.2014 15:36
Odpovědět 31.5.2014 15:35
Alt + 2
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.