Avatar
vlastajuracka:

Čau lidi zase se na vás obracim s dalším dotazem ukážu to na příkladu
Řekněme že mám 2 třídy obě v jednom balíčku
1.FXMLDocumen­tController.ja­va (samozřejmě je u toho i graficky navrhář a main třída)
2.Metody.java

Todle je FXMLDocumentCon­troller třída

package zkouseniblbosti;

import java.net.URL;
import java.util.ResourceBundle;
import javafx.event.ActionEvent;
import javafx.fxml.FXML;
import javafx.fxml.Initializable;
import javafx.scene.control.Label;

public class FXMLDocumentController implements Initializable {
    Metody pozdravy = new Metody();

    public Label vypis;
    public void handleButtonAction() {
            vypis.setText(pozdravy.Ahoj());
    }

    @Override
    public void initialize(URL url, ResourceBundle rb) {
        // TODO
    }

}

a todle třída metody

package zkouseniblbosti;

public class Metody {
    public String Ahoj() {
        return "Ahoj";
    }
}

A moje otázka zní proč to nejde, názvu balíčku si nevšímejte :D

Editováno 22.10.2015 19:54
 
Odpovědět 22.10.2015 19:53
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:

není tohle ono?

public Label vypis;

myslím že to má být takto:

@FXML
public Label vypis;
Nahoru Odpovědět 22.10.2015 19:58
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
vlastajuracka:

Bohužel tím to neni.... a zkusil sem to dat i k metodam :/

 
Nahoru Odpovědět 22.10.2015 20:22
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:

Teď koukám že v tom return má být asi

return String.format("ahoj");
Nahoru Odpovědět 22.10.2015 20:30
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
vlastajuracka:

Také ne :/

 
Nahoru Odpovědět 22.10.2015 20:35
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
Tomáš Brůna:

To co jsem napsal je blbost. Jediné co mě ještě napadá tak to máš špatně nastavené v Scene Builderu nejspíš v Code/fx:id

Nahoru Odpovědět 22.10.2015 20:41
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Petr Štechmüller:

Dej sem i zdroják tvého .fxml souboru...

Nahoru Odpovědět  +1 22.10.2015 20:47
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
vlastajuracka:

Jeee ja sem blb už to mám moc se omluvám vše funguje.... Díky moc za radu moc si mi pomohl :)

 
Nahoru Odpovědět  +1 22.10.2015 20:54
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:

Není zač ;) dej mi prosím akceptované řešení, hodí mi to nějaký bodík :)

Nahoru Odpovědět  -1 22.10.2015 21:00
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 22.10.2015 21:00
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
vlastajuracka:

Nevím proč nesli mi odesílat zprávy tk se omlouvám že píšu až teď...
Jojo bylo to na tebe jenom nevim jk se to děla sem tu docela nový :D
ten palec nahoru stačí dát ? :D

 
Nahoru Odpovědět 22.10.2015 21:36
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Tomáš Brůna:

:-D v poho, u příspěvků máš fajfku a u mého příspěku na ní klikneš ;).

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 23.10.2015 18:56
Lepší být šprt než blbec :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.