Diskuze: Problém s MediaPlayer

Java Java Problém s MediaPlayer

Avatar
vlastajuracka:

Zdarec lidi mám problém chci použít mediaplayer a prostě mi to nejde... Dík za každou pomoc tady je kód

String uriString = new File("d:\\w.mp3").toURI().toString();
        MediaPlayer player = new MediaPlayer(new Media(uriString));
        player.play();

A na obrázku je chyba

 
Odpovědět 4. února 17:45
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Atrament:

MediaPlayeru se předává instance třídy Media, která odkazuje na to co se má přehrávat:

Media song = new Media("file:///cesta_k_souboru.mp3");

samotné přehrávání by mělo probíhat ve vlastním vlákně, aby gui dál normálně fungovalo, takže:

MediaPlayer player = new MediaPlayer(song);
Platform.runLater(() -> player.play());
 
Nahoru Odpovědět 5. února 0:47
Avatar
Odpovídá na vlastajuracka
Petr Štechmüller:

Ahoj, chyba opět popisuje, co je špatně. Musíš mít inicializovaný Toolkit javaFX, to znamená, ze musíš vytvořit kompletní okenní javaFX aplikaci a až v ni zobrazit video.

To Atrament: Platform.runLater se nedá použít mimo javaFX aplikaci...

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 5. února 9:08
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
Atrament:

Jo vidíš, že to nemá v javafx aplikaci jsem úplně přehlédl :)

 
Nahoru Odpovědět 5. února 11:56
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
vlastajuracka:

Ježiš já jsem blbec... :D Já si to jenom právě zkoušel v normální aplikaci a pak si to dát do fx teprve :D Tkže dobrý funguje to jenom to stačilo dát do fx díkec moc :)

 
Nahoru Odpovědět 5. února 22:20
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.