Avatar
Dominik Gavrecký:

Zdravím,

stiahol som si source z http://www.itnetwork.cz/…autohra-uvod a z nejakého dôvodu mi to v eclipse nejde spustiť. Hľadal som všade možne a jedine čo som našiel je že mám upraviť configuraciu run: https://gyazo.com/…e3eebb208979

rror: Could not find or load main class autoHra.Autohra

Prosím vás vážne o pomoc ...

Odpovědět 7. února 13:51
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
polemes
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
polemes:

Error: Nemuže najít nebo načist hlavni tridu autoHra,Autohra

Nahoru Odpovědět 7. února 20:44
5 + 5 = 1010
Avatar
Odpovídá na polemes
Dominik Gavrecký:

To viem ale ten súbor tam je ak si pozrieš source tak ten súbor tam existuje keď tam dám autoHra.java tak píše to isté a v podstate zo všetkým čo sa tam snažím načítať.

Nahoru Odpovědět 7. února 20:48
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Atrament:

Ale ten soubor se přece jmenuje AutoHra.java s velkým A

 
Nahoru Odpovědět 7. února 21:02
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Tomáš Brabec:

V NetBeans to spustit jde, musím sice dát vytvořit nový projekt a pak tam ty soubory přetáhnout...

Editováno 7. února 21:20
Nahoru Odpovědět 7. února 21:20
Lidé se dělí do 10 skupin. Jedni dvojkovou soustavu znají a druzí ne.
Avatar
Nahoru Odpovědět 7. února 21:28
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brabec
Dominik Gavrecký:

Ako myslis pretiahnut lebo ja ked ich tam dam akokolvek tak to proste nejde ...

Nahoru Odpovědět 7. února 21:28
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Tomáš Brabec:

Založil jsem prostě prázdný projekt. Poté jsem tam vytvořil package s názvem "autoHra" do kterého jsem myší přetáhnul obsah té složky.

Nahoru Odpovědět 7. února 21:34
Lidé se dělí do 10 skupin. Jedni dvojkovou soustavu znají a druzí ne.
Avatar
Dominik Gavrecký:

Dobre ale preco mi to nefunguje v eclipse -_-

Nahoru Odpovědět 7. února 21:40
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brabec
Atrament:

Další možnost je dát vytvořit Java Project with Existing Sources, kde pak jenom specifikuješ adresář se zdrojáky a Netbeans se postará o zbytek. Tak jsem to udělal já a funguje to bez problémů.

 
Nahoru Odpovědět  +1 7. února 21:47
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Atrament:

<rejp>Protože Eclipse je šmejd</rejp> ;)

 
Nahoru Odpovědět 7. února 21:48
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.