Diskuze: Serial Port v javě

Java Java Serial Port v javě

Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Tomáš Brůna:

Ahoj moje otázka zní:
Existuje v Javě třída jako SerialPort v C#?
Předem všem děkuji za odpověd :)

Odpovědět 21.8.2015 19:07
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
Ondřej Štorc:

https://www.google.cz/webhp?… První odkaz dokumentace, druhý příklad... Zabralo mi to 15s hledání, místo tvých 15 minut kdy jsi čekal na odpověď...

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 21.8.2015 19:21
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 21.8.2015 19:27
Lepší být šprt než blbec :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.