Diskuze: Spustitelný soubor

Java Java Spustitelný soubor

Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:

Zdravím,

mám vytvořený projekt v javě a z nějákého důvodu mi funguje pouze ve vývojovém prostředí. Po vytvoření spustitelného souboru se nechová tak jak by měl. Setkal se někdo z Vás s něčím podobným?

 
Odpovědět 4.8.2013 10:24
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:

Co je ve tvém případě ten "spustitelný soubor"? .class nebo .jar ?

Nahoru Odpovědět  +1 4.8.2013 10:34
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:

.jar

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 10:39
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:

Možná máš jen chybně nastavenou asociaci na běhové prostředí. Zkus si z konzoly spustit příkaz

java -jar aplikace.jar

Pokud se to spustí, je jen chybně ta asociace.

Nahoru Odpovědět 4.8.2013 10:44
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:

Pořád ten stejný problém...

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 10:54
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:

Do té konzole ti to samozřejmě vypíše k jaké chybě došlo. Mimochodem, pokud po někom něco chceš, je slušné alespoň vyplnit své jméno.

Nahoru Odpovědět  +1 4.8.2013 11:00
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
T.vp
Člen
Avatar
T.vp:

Omlouvám se za to jméno, do konzole to žádnou chybu nevypsalo, protože nejde o syntaktickou chybu. Ten program je hra, jedná se o dámu a mám to uděláno jako drag and drop. Když spustím hru ve vývojovém prostředí, tak kámen můžu normálně přetáhnout, ale když spustím jar soubor tak se sice kámen uchopí a táhne za myší, ale taky zůstává na původní pozici a nejde umístit.(to je ale asi nepodstatné). Nemůže být chyba například způsobena rozdělením balíčků a následným nesprávným importem, nebo to by hlásil už překladač při vytváření .jar?

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 11:50
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na T.vp
David Čápka:

V tom případě ti nezbývá nic jiného než si logovat obsah proměnných potřebných pro tu činnost, tím zjistíš kde je chyba.

Nahoru Odpovědět  +1 4.8.2013 12:00
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
T.vp
Člen
Avatar
T.vp:

Dobře, vyzkouším to. Zatím děkuji.

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 12:06
Avatar
Hartrik
Redaktor
Avatar
Odpovídá na T.vp
Hartrik:

Mě se něco podobného stalo u zápisu do souboru. Když jsem program spustil v IDE fungoval normálně, ale po kompilaci fungovat přestal. Když jsem pak konečně zjistil čím to je, tak už to bylo jednoduché.

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 13:24
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na T.vp
Kit:

Je až k nevíře, kam jsme se dopracovali od prvotní přesné definice problému "nechová tak jak by měl".

Nahoru Odpovědět 4.8.2013 13:41
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
T.vp
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 15:13
Avatar
Hartrik
Redaktor
Avatar
Odpovídá na T.vp
Hartrik:

Kódováním, přitom to mělo normálně podporovat český znaky... Zkusil jsem proud vytvořit trochu jinak s důrazem na unicode a už to šlo.

V tomto programu http://www.itnetwork.cz/…ascii-artist (v 1.1) to myslím ještě není opravené. Pokud zakážeš Pouze ASCII, v NetBeans bude výstup vypadat jak má, ale ve zkompilovaném programu bude blbnout diakritika a řádkování.

 
Nahoru Odpovědět 4.8.2013 15:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.