Avatar
gorshok
Člen
Avatar
gorshok:

Ahojte, vytvořil jsem okenní aplikaci v Java, která přidává pacienty do db(textový soubor), a funguje to tak, že po spuštění aplikaci se zobrazí tabulka s pacienty, v JMenuItem otevřu nové okno "nový pacient" kde přidám nového pacienta. tlačítkem uložit se pacient uloží a okno "novy pacient" se zavře. Nový pacient se uloží do mezipaměti a následně do db(txt)... ale nezobrazi se v tabulce, resp. se zobrazí když znovu načtu tabulku. jak můžu donutit tabulku se reloadnou po stisknuti tlačítka "uložit nového pacienta"?
Tabulka se načítá z db(textový soubor)

děkuji za odpověď, dnes v 23:00 odevzdávám semestrální práci, tak to snad stihnu opravit.

 
Odpovědět 31. května 20:21
Avatar
Atrament
Člen
Avatar
Atrament:

Prostě tu tabulku reloadni po stisknutí tlačítka "uložit nového pacienta", ne? Někde tam jak toho nového pacienta ukládáš do db přidej příkaz pro znovunačtení tabulky.

 
Nahoru Odpovědět 31. května 21:28
Avatar
Jakub Žák
Člen
Avatar
Odpovídá na Atrament
Jakub Žák:

Zavoláš tu funkci, kterou v tablemodelu vypisuješ hodnoty.

Editováno 1. června 13:49
 
Nahoru Odpovědět 1. června 13:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.