Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Tomáš Brůna:

Ahoj,
zase jsem našel pár věcí se kterými si nevím rady a nedaří se mi je vyzkoumat.

1.) Potřeboval bych reagovat hned když se změní obsah jednoho texboxu ale nějak nemůžu přijít na to jak napsat tu metodu aby fungovala, na internetu jsem něco našel ale to nefungovalo :(.
2.) Potřebuju ořezávát obrázky z jednotlivých stran, ale přes

img.height = x;
img.width = x;

to ořezává pouze z jedné strany.
Nemáte s tím již někdo zkušenosti? :)
Předem díky moc za každou radu ;)

Odpovědět 9.12.2015 22:03
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
pocitac770
Redaktor
Avatar
pocitac770:

Jakou používáš knihovnu? JavaFX nebo Swing?

 
Nahoru Odpovědět  +1 9.12.2015 23:30
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pocitac770
Tomáš Brůna:

No jo, úplně jsem zapoměl :) používám JavaFX

Nahoru Odpovědět 10.12.2015 7:08
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
Richard H.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
Richard H.:
  • textbox na to určitě bude mít nějaký event možná něco jak onInputTextChanged
  • zkušenost nemám ale zkus změnit fitwidth a fitheight
Nahoru Odpovědět 11.12.2015 18:32
Malý užitečný manuál je vždy lepší než bichle k ničemu.
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Richard H.
Tomáš Brůna:

ano, je to event onInputTextChanged ale nevím jak ho zapsat aby fungoval z netu jsem to moc nepochopil
fitwidth a fitheight v nabídce není :(
ale i tak díky moc :)

tady je kód pro ukládání obrazků:

if (checkedSize)
               {
                 this.rect = new Rectangle();
                 rect.height = height;
                 rect.width = width;
               }
               else
               {
                this.rect = new Rectangle(Toolkit.getDefaultToolkit().getScreenSize());
               }

                BufferedImage image = new Robot().createScreenCapture(new Rectangle(rect)).getSubimage(0,0, height, width);

                ImageIO.write(image, "png", new File(path + "/screenshot.png"));
                System.out.println("ok");
Nahoru Odpovědět 11.12.2015 18:49
Lepší být šprt než blbec :)
Avatar
pocitac770
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brůna
pocitac770:

Co vím, tak je akorát event "onInputMethod­TextChanged", a to už z názvu napovídá, že to nebude ono.... Zkus použít "onKeyReleased", je to takový kostrbatý, ale funguje to :D

 
Nahoru Odpovědět 11.12.2015 19:14
Avatar
Tomáš Brůna
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pocitac770
Tomáš Brůna:

kouknu na to :) uvažuju jestli to nepřepsat do C# ;)

Nahoru Odpovědět 11.12.2015 19:17
Lepší být šprt než blbec :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.