Avatar
martinkobelka
Redaktor
Avatar
martinkobelka:

Co je špatně na této třídě?

package javagame;

public class trida {

public void kreslit(String s){
System.out.prin­t("vložili jste proměnnou typu string");
}
public void kreslit(int s){)
System.out.prin­t("vložili jste proměnou typu int");
}
}

 
Odpovědět 12.1.2013 12:10
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na martinkobelka
David Čápka:

Spíše přemýšlím, co je na ní dobře... asi nic.

Nahoru Odpovědět 12.1.2013 13:22
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Fugiczek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na martinkobelka
Fugiczek:

Teoreticky je tam špatně jen na tomhle řádku:

public void kreslit(int s){)

kde máš navíc závorku. Prakticky je ta třída celá špatně napsaná.

 
Nahoru Odpovědět 12.1.2013 13:28
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.