Avatar
ondrejhartman:

Zdravím, potřeboval bych poradit.
Pro svůj projekt bych potřeboval pomocí jedné funkce načíst class soubory z jednoho balíčku a uložit je do pole. Potřeboval bych ale aby to fungovalo i přímo v jar souboru.
Po projití googlu jsem nějak nenašel přesně to, co jsem hledal, tak se obracím sem. Díky ;)

 
Odpovědět 10.10.2014 0:55
Avatar
ondrejhartman:

Tak nic, problém byl jinde, omlouvám se, řeším to už dva dny ale prostě mě to nenapadlo :D

 
Nahoru Odpovědět 10.10.2014 1:11
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.