Diskuze: Vytvoření Aplikace pro tablet s Androidem 4.0

Java Java Vytvoření Aplikace pro tablet s Androidem 4.0

Avatar
Vítězslav Škrabal:

Ahoj potřeboval bych poradit jak postupovat při vytvoření aplikace.Postupoval jsem podle článku http://www.itnetwork.cz/…tem-priprava postupoval jsem krok po kroku bohužel nepovedlo se to možná je to jen pro mobily bůh ví.Najde se někdo kdo by mně pomohl? díky

 
Odpovědět 6.12.2012 13:54
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík [sczdavos]:

Definuj nepovedlo. Pokud je layout relativní, pak by neměl být problém se zobrazováním na jakémkoliv rozlišení. Je třeba aplikaci kompilovat pod nižší nebo stejnou verzí androidu, která je v tabletu (Settings/About phone).

Nahoru Odpovědět 6.12.2012 14:30
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
Vítězslav Škrabal:

Uznávám že to bylo ode mně poněkud zmatečné.Já mám tablet Sencor Element 7 V2 Basic podrobnosti http://tablety.heureka.cz/…specifikace/#… a chtěl jsem udělat nějakou jednoduchou aplikaci.Abys rozuměl já nevím jestli jsem podle výše uvedeného článku nainstaloval dobře IDE eclipse a další já jsem úplný začátečník tak tápu já bych potřeboval někoho kdo by mně vedl krok za krokem nebo podobný článek ale ještě podrobnějším popisem díky

Editováno 6.12.2012 16:29
 
Nahoru Odpovědět 6.12.2012 16:27
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík [sczdavos]:

Zkus postupovat podle tohoto video-návodu: http://www.youtube.com/watch?…
Kdyby jsi i přesto měl někde problém, trošku ho rozveď a podíváme se na to :)

Nahoru Odpovědět 6.12.2012 18:20
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
Vítězslav Škrabal:

Ahoj ono to video je 2 roky staré a tudíž nemohu postupovat krok za krokem a trochu se v tom ztrácím potřeboval bych napsat který soubor si odkud stáhnout a podrobní postup díky

 
Nahoru Odpovědět 7.12.2012 11:19
Avatar
Vítězslav Škrabal:

A ještë jsem zapoměl dodat že když to video je dva roky staré a ty stránky jsou novější tak nemohu krok za krokem postupovat předem dík za pomoc

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2012 9:46
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík [sczdavos]:

To, že je dva roky staré neznamená, že se dle toho nedá řídit. Postup je stále stejný. Jediné co se liší je verze SDK. To je přesně důvod, proč nechceme uvádět data u článků - tutoriálů. Protože ač je aktuální a stále se dá dle něj řídit, někdo se podívá, že byl publikovaný před půl rokem a už je to starý a nepoužitelný.

Mohl by jsi trošku konkrétněji rozvést co konkrétně ti nejde? Vše je popsané v tutoriálu a ve videu je postup detailně vidět. Nedokážeme ti poradit, pokud nám budeš říkat jen "nefunguje to, co mám dělat".

Nahoru Odpovědět  +1 8.12.2012 10:21
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
Vítězslav Škrabal:

Tak první problém na který narážím je že když si dám do Googlu android developer tak se mi zobrazí viz příloha a ne ta obrazovka v tom videu díky

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2012 18:58
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík [sczdavos]:

Nechápu na jaký narážíš problém. Vzhled tlačítka, kterým se stahuje SDK, nemá žádné vedlejší vlivy.

Nahoru Odpovědět 8.12.2012 19:04
Čím více času dostaneš, tím méně ho máš.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Čápka:

Nenapadlo tě kliknout na to velké tlačítko Download? :D

Nahoru Odpovědět 8.12.2012 19:05
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Vítězslav Škrabal:

tak už to mám staženo co dál mám to rozbalit a kde je to jedno ? a dál kde jít na eclipse?díky

 
Nahoru Odpovědět 8.12.2012 19:23
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Čápka:

Pokud chceš programovat, měl bys nejdřívě zvládat základní úkony jako stáhnout soubor nebo nainstalovat program. Na tomto webu se předpokládá, že toto umíš.

Nahoru Odpovědět 8.12.2012 20:59
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Vítězslav Škrabal:

Tak jak dal přikládám plochu a jak to nainstaluji tak se nic neděje co mám dělat dál?co dělám špatně? díky

Editováno 10.12.2012 17:42
 
Nahoru Odpovědět 10.12.2012 17:40
Avatar
Vítězslav Škrabal:

Tak konečně se mi to zdá se podařilo ale ještě to mu něco chybí nemohu tam nainstalovat vyrtuál device díky za pomoc

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2012 17:48
Avatar
Vítězslav Škrabal:

Ahoj ještě se nenašel někdo kdo by mě v tom pomohl nedaří se mi do toho vrazit emulátor předem diky

 
Nahoru Odpovědět 24.12.2012 15:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 15 zpráv z 15.