Avatar
bob_skate
Člen
Avatar
bob_skate:

Chtěl bych udělat vlastní jednoduchý file manager, kde zadam cestu k adresari a ten mne vypise vsechny soubory a adresare. Pokud je to adresar, tak znovu vypsat soubory a adresare atd.

<script>
            $(document).ready(function () {

                var dir = "home/majlant/Obrázky/";
                var fileextension = ".png";
                $.ajax({
                    url: dir,
                    success: function (data) {

                    }
                });

            });
        </script>

Chtel bych to udelat pres ajax v ramci procviceni diky za rady, jak pokracovat...

Editováno 17.5.2015 18:54
 
Odpovědět 17.5.2015 18:52
Avatar
Odpovídá na bob_skate
Michal Žůrek (misaz):

A v jakém formátu ti server pošle data?

Nahoru Odpovědět 17.5.2015 19:49
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Nahoru Odpovědět 17.5.2015 20:06
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
bob_skate
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
bob_skate:

json =

[{"path":"\/tmp","content":{"name":".ICE-unix","isDir":false}},{"path":"\/tmp","content":{"name":".X0-lock","isDir":false}}]
?>
        <script>
            $(document).ready(function () {
                $.ajax({
                    url: "uploadFile.php",
                    success: function (data) {

                        document.body.innerHTML +=data;
//                        $(this).html(data);
                    }
                });

            });
        </script>
$dir = '/tmp';
$exclude = array(".", "..", "error_log", "_notes");
//$files = scandir($dir);
if (is_dir($dir)) {
    $files = scandir($dir);
    $response["path"] = $dir;
    foreach ($files as $file) {
        if (!in_array($file, $exclude)) {
//            echo '<li>' . $dir . $file . '</li>';
//        }
            if (is_dir($file)) {
//                echo '<p><a href="uploadFile.php">'. $file. '</a></p>';
                $response["content"]["name"] = $file;
                $response["content"]["isDir"] = true;

            } else {
                $response["content"]["name"] = $file;
                $response["content"]["isDir"] = false;
//                echo '<li>' . $file . '</li>';
            }
            $data[] = $response;
        }
    }
}
$file = "soubory.json";
file_put_contents($file, json_encode($data,TRUE));
echo json_encode($data);

ted si vypisu akorat adresare a soubory, jak udelam odkazy

Editováno 17.5.2015 22:07
 
Nahoru Odpovědět 17.5.2015 22:07
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.