Avatar
thebestgamesify:

Dobry , chcel by som sa spytat ako funguju takýto boti https://www.youtube.com/watch?… proste že to typek zapne a automaticky sa tam napoji 200botov a krmia ho ? A btw nejake program cez ktory sa boti robia ? niečo ako multiple connection

 
Odpovědět 14. července 10:35
Avatar
VitekST
Člen
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
VitekST:

Tak, zrovna agar.io jsem reverzně neinženýroval (blbě řečeno), ale princip je značně jednoduchý, v podstatě ten bot zneužívá toho, že určitá část hry se odehrává na straně klienta (třeba pohyb).

V podstatě sis odpověděl sám, bot funguje na principu multiple connection. Vytvoří X instancí klientů, které se pak připojí na server, server si u sebe vytvoří hráče, kterými můžeš manipulovat, jak se ti v rámci možností zachce (jakýkoliv pohyb, třeba).

Tyto virtuální hráče bot manipuluje tak, aby směřovaly k tobě, tím pádem zemřou, protože je "žereš", tudíž nabydeš na velikosti.

Jestli chceš si takového bota vyrobit, můžeš, začni třeba nástrojema pro vývojáře v prohlížeči.

Editováno 15. července 9:31
 
Nahoru Odpovědět 15. července 9:30
Avatar
thebestgamesify:

Aha dakujem , a ake nastroje ? ja by som si chcel nejakeho bota na AGARIO spravit :)

 
Nahoru Odpovědět 16. července 18:40
Avatar
VitekST
Člen
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
VitekST:

Nástroje pro vývojáře, nacházejí se v každém prohlížeči. Projdi si menu, nebo je vyvolej pravým klikem a "Prozkoumat prvek", "Revize prvku", či tak nějak.

Zde můžeš analyzovat JS kód a komunikaci po síti (nevím ale, jestli umí sockety, nezkoumal jsem).

Samotného bota můžeš vytvořit jako JS soubor který zapakuješ ve formě doplňku.

Jinak, jestli se toto týká webu (jako že se to týká), jseš ve špatné sekci fóra. Pro příště si dávej pozor, kam svoje vlákno chceš dát.

Editováno 17. července 10:52
 
Nahoru Odpovědět 17. července 10:51
Avatar
thebestgamesify:

JA som uplny začiatočnik nechapem tomu :/

 
Nahoru Odpovědět 17. července 13:57
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na thebestgamesify
Adam Ježek:

V tom případě ani nemá cenu se pokoušet to naprogramovat. Nejdříve se nauč JS, sockety, tvorbu doplňků,....

Pak teprve se pokus naprogramovat bota, kde tohle budeš potřebovat. Jestli to, co ti Vítek napsal nechápeš, tak to v tomhle vláknu nepochopíš, dokud se to nenaučíš.

Editováno 17. července 14:16
Nahoru Odpovědět  +4 17. července 14:14
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.