Diskuze: dropzonejs - mazanie zo servera

JavaScript JavaScript dropzonejs - mazanie zo servera

Avatar
dimmboy
Neregistrovaný
Avatar
dimmboy:

Zdravím,
na úvod priznávam, že v jQuery viem ledva napísať 'hello world' ale ako-tak tomu rozumiem, no nie veľmi :)

Chcem na stránku implementovať drag'n'drop upload pomocou dropzonejs, zatiaľ sa mi to celkom aj darí no chcel som v tom spraviť aby súbory pomocou remove button mazalo priamo zo servera.
Našiel som aj pár návodov, no nedarí sa mi to. Zrejme to nie je tažké, ale s jQuery nemám veľké skúsenosti.
http://stackoverflow.com/…ton-with-php
http://stackoverflow.com/…-from-server?lq=1

 
Odpovědět 9.8.2013 23:26
Avatar
dimmuboy
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na dimmboy
dimmuboy:

BUMP (nikto sa nenájde?)

 
Nahoru Odpovědět 19.8.2013 0:41
Avatar
HelllCoder
Člen
Avatar
HelllCoder:

Na serveru udelas php soubor, ve kterem bude napr. trida s metodou vymazat, ktera vymaze dany soubor, jehoz nazev budes predavat v argumentu.
V jquery pouzijes AJAX pro kontatovani serveru a jako url parametr mu das nazev souboru. PHP skript vytvori instanci tridy a zavola metodu vymazat a jako parametr preda to, co dostal v url. Potom uz staci propojit s dropzonejs, ale jelikoz s tim nemam zadne zkusenosti, tak ti s tim nepomohu.

Editováno 20.8.2013 13:24
 
Nahoru Odpovědět 20.8.2013 13:24
Avatar
dimmuboy
Neregistrovaný
Avatar
dimmuboy:

no teoreticky to viem, len to neviem spravit prakticky a tie postupy co som nasiel mi nefunguju

 
Nahoru Odpovědět 21.8.2013 20:22
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.