Avatar
Filipp Safonov:

Rád bych se zeptal proč mi to nefunguje tato funkce.
mělo by se ukazovat efekt baterky .
Snažil jsem se dělat podle návodu této stránky ale nějak mi to nejde .
Nemate zde radu v čem bych mohl mít problém?

tak by to mělo fungovat ne teto stránce : http://jecas.cz/baterka

tak to mam v Pspadu

<!DOCTYPE HTML >
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">


Script je zobrazen dole pod jmenem Funkce

  <script src="funkce.js" type="text/javascript"></script>

  <script>
  document.onmousemove = function(e) {
    var cursorPos = getPosition(e); // zjištění posice kursoru
    /* Nastavení posice obrázku, 2500 je polovina šířky „obrázku s dírou“ */
    b.style.backgroundPosition = (cursorPos.x - 2500) + "px " + (cursorPos.y - 2500) + "px";
};

  </script>
  <style>
  .baterka {
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    background: url(baterka.png) center no-repeat;
    width: 100%;
    height: 100%;
    opacity: 0.7; -moz-opacity: 0.7; filter:alpha(opacity=70); /* průhlednost na 70 % */
}
  </style>
  <title>Baterka</title>
  </head>
  <body>
   <div class="baterka">
    <img src="baterka.png" border="0" height="5000" width="5000">
   </div>
  </body>
</html>

scripp Funkce
function getPosition(e) {
    e = e || window.event;
    var cursor = {x:0, y:0};

    if (e.pageX || e.pageY) {
        cursor.x = e.pageX;
        cursor.y = e.pageY;
    }
    else {
        cursor.x = e.clientX +
            (document.documentElement.scrollLeft ||
            document.body.scrollLeft) -
            document.documentElement.clientLeft;
        cursor.y = e.clientY +
            (document.documentElement.scrollTop ||
            document.body.scrollTop) -
            document.documentElement.clientTop;
    }
    return cursor;
}

Děkuju za pomoc.

Odpovědět 8.1.2016 13:14
Rovnost,Volnost,Bratrství
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:

Když jsi psal do tohoto fóra, viděl si velký červený baner s textem "Toto fórum neslouží pro nahlašování chyb nebo pro diskutování nad novými funkcemi, místo něj k těmto účelům použijte nástroj Vývoj systému."
Příště vyber správné fórum.

Vlákno bylo přesunuto, ale dej si na to pozor.

Editováno 10.1.2016 18:09
Nahoru Odpovědět 10.1.2016 18:07
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.