Diskuze: Page loader

JavaScript JavaScript Page loader

Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak funguje takový ten loader před úplným stažením obrázků atp. na stránce... (Jak vám i počítá procenta ...)

Nějak nevím jak si to představit :)

To budu mít nejdříve zobrazený div s loadem navrchu a po stažení všeho ho jen skryju ? :)

Editováno 11.8.2013 20:49
Odpovědět 11.8.2013 20:46
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
David Čápka:

Funguje to přesně jak říkáš, procent jsem si nikde nevšiml, mám dojem, že to jde poznat jen velmi těžko.

Nahoru Odpovědět 11.8.2013 21:20
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:

Kdybych udělal nějakou animaci na sekundu tak je právě blbý když se náhodou bude stahovat něco dlouho aby tam bylo 10s 100% ...

Nějak to jít musí :D Jen zjistit jak :)

Editováno 11.8.2013 21:34
Nahoru Odpovědět 11.8.2013 21:33
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

to funguje jen když jich stahuješ více. Když stáhneš 1/2 máš 50%, atd... U jednoho obrázku jsem to ani v životě neviděl.

Nahoru Odpovědět 11.8.2013 21:54
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Nahoru Odpovědět 11.8.2013 22:04
:)
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Honza Bittner:

Asi si udělám animaci v CSS na sekundu a pak to odstraním při $(document).load();

Nahoru Odpovědět 11.8.2013 22:09
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Jiří Gracík:

obrázek nebudeš asi stahovat takovou dobu, aby mělo význam tam ty procenta dávat :)

Nahoru Odpovědět 11.8.2013 22:12
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Amomym
Člen
Avatar
Amomym:

http://drahak.eu/ Drahomír Hanák zde to ma tak jak jsi to přestavuješ podle mě :D

 
Nahoru Odpovědět 11.8.2013 22:22
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Amomym
Jiří Gracík:

načetlo mi to na 104%, docela dobrý :D

Nahoru Odpovědět 11.8.2013 22:25
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Drahomír Hanák
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Drahomír Hanák:

To je schválně :D

Ad page loader: V podstatě není potřeba pokud nepoužíváš něco jako History API.

Editováno 11.8.2013 22:34
 
Nahoru Odpovědět 11.8.2013 22:33
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 12.8.2013 8:42
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Kit:

Dýchl na mne socialismus :)

Nahoru Odpovědět 12.8.2013 8:48
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Jiří Gracík:

já ho nezažil, takže na mě dýchl jenom Drahoš, to se ještě dá :P :D

Nahoru Odpovědět  +2 12.8.2013 9:05
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.