Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Ahoj, potřebuji poradit. Na webu mám 4 "kategorie" a po kliknutí potřebuji, aby se rozjeli možnosti. To co si představuji je v mobilní verzi wikipedii.
To znamená: Budu mít 4 položky na stránce. Po kliknutí na jednu se ty pod ní posunou dolů a vyjede mi možná nabídka. Hádám, že bude asi potřeva JS.
Děkuji za pomoc

 
Odpovědět 24.5.2013 20:16
Avatar
Nahoru Odpovědět 24.5.2013 20:17
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na niveses
Michal Žůrek (misaz):

JS je pro začátečníky lepší.

Nahoru Odpovědět 24.5.2013 20:18
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
David Hynek
Redaktor
Avatar
David Hynek:

CSS na to stačí úplně v pohodě, musí se to jen dobře naprogramovat.

Nahoru Odpovědět 24.5.2013 20:26
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

No hover udělá něco po najetí myší..., nebo ne?
Já potřebuji aby se tam ta nabídka zůstala, dokud se na ní znova nepoklepne. Skvělý případ je ta zmíněna wikipedia.(v mobilní verzi).

 
Nahoru Odpovědět 24.5.2013 20:30
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na niveses
David Čápka:

To se dělá přes JavaScript.

Nahoru Odpovědět 25.5.2013 10:42
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Ahoj, takže už to mám vyřešené, ale ještě mám otázku. Jak jsem psal, mám to rozdělené na 4 sekce.
Na hlavní straně mám odkazy a potřebuji, aby se po kliknutí na odkaz, načetla strana a rozklikla ona sekce.
Zatím to mám:

<script>
    function referencenacitani() {
        hash = location.hash;
        echo ("hash");

        if ( hash = "#dopravni" ) {
            ukazdo();
        } else if ( hash == "#pozemni" ) {
            ukazpo();
        }

</script>

A v html pak

<body onload="referencenacitani()">

Bohužel, se mi ale sekce neotevře, nevíte někdo, co mám špatně?
Děkuji za odpoveď.

 
Nahoru Odpovědět 26.5.2013 12:13
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:

Tak už to mám. Jak je nahoře hash = location.hash;, tak mi tam chyběla var

 
Nahoru Odpovědět 26.5.2013 13:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.