Avatar
koalix
Neregistrovaný
Avatar
koalix:

ahoj, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo používal knihovnu highlight.js a bylmi ochotný napsat, nebo najít, jak se používá. :) díky :)

 
Odpovědět 18.5.2013 21:59
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na koalix
exyi:

Nikdy jsem to nepouzil, ale na webu pisou, ze si to samo najde zdrojaky, detekuje jazyk a obarvi.

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2013 8:39
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Co kybys jsi otevřel zdrojový kód a prohlédl to demo?

http://softwaremaniacs.org/…ht/test.html

Uvidíš že tam na začátku cosi načte:

<script src="highlight.pack.js"></script>
<script>
hljs.tabReplace = '    ';
hljs.initHighlightingOnLoad();
</script>

A pak už se mu to dělá asi samo :)

Ještě to vyzkouším a pak ti napíšu co dál (jestli vůbec něco).

Nahoru Odpovědět 19.5.2013 9:30
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Jo a ještě tam musíš k tomu <pre> musíš dát class toho jazyka (např.: vbscript nebo cs).

Tady je jednoduchý příklad: http://uloz.to/…ighlight-zip

Nahoru Odpovědět 19.5.2013 9:49
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
koalix
Neregistrovaný
Avatar
koalix:

díky, díky :)

 
Nahoru Odpovědět 19.5.2013 9:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.