Avatar
Raiper34
Redaktor
Avatar
Raiper34:

Zdar, mám taký dotaz, ide nejakým spôsobom refreshnúť cca po minute javaspript kod bez toho aby som refreshoval celú stránku? Ak ano ako? Potrebujem refreshovat kazdú minútu adsense...

Odpovědět 1.7.2013 15:18
Posledná vydaná hra: http://www.islandsoft.cz/index.php?art=hra-akcna-space-resistance
Avatar
Odpovídá na Raiper34
Michael Olšavský:

Timer ;-) Podívej se na něj.

var timer = setInterval(function(){}, 60000);

Více například zde: http://www.w3schools.com/…s_timing.asp
Pokud chceš plně asynchroní js, podívej se na Ajax.

Editováno 1.7.2013 20:05
 
Nahoru Odpovědět 1.7.2013 20:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.