Do nového roku jako lepší programátoři? Znovu otevíráme večerní školu programování. Nette framework, návrhové vzory, testování nebo vůbec poprvé kurzy ASP.NET dostupné odkudkoli v republice.

Diskuze: Simulace ctrl+f

JavaScript JavaScript Simulace ctrl+f

Avatar
carmen
Člen
Avatar
carmen:

Ahoj,

potrebujem vyhladavanie ako funguje pri stlaceni ctrl+f. Mam nejaky input a pri pisani textu mi zvyranzi text na stranke. Vedel by niekto poradit ako na to?

 
Odpovědět 23.8.2013 11:21
Avatar
coderex213
Člen
Avatar
coderex213:

Promin, ale toto muze mit jenom jediny duvod a to http://www.soom.cz/…heslo-CTRL-F

 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 11:27
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na carmen
matesax:

Každý, kdo by si přečetl základy JS. Přijde mi to jako ukázkový post do koše... Ale poradím: window.onkeydown

 
Nahoru Odpovědět  -1 23.8.2013 11:28
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na carmen
matesax:

Jo - tobě šlo o samotné vyhledávání? To beru svůj post zpět.

http://www.javascripter.net/…searchin.htm

David Čápka

Nemohu si dát -- - to by jsi mohl povolit - ne? :)

Editováno 23.8.2013 12:05
 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 12:03
Avatar
carmen
Člen
Avatar
Odpovídá na matesax
carmen:

..jo presne toto som potrebovala. Dakujem! Teraz to este rozchodit v multi accordionoch pre ktore to potrebujem

 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 12:13
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.