Avatar
Vakos
Redaktor
Avatar
Vakos:

Ahoj, tak v současné době pracuji na jednom svém větším projektu a jelikož nejsme tak moc znaly, tak se potřebuji zeptat. Jedná se mi o to, aby když by člověk zmacknul tlačítko, tak aby se mu začala nahrávat obrazovka a ta ihned streemovala na web. Přemýšlel jsem včel by to šlo a napadl mě javascript. Je to složité téma a tak když by jste věděli, tak budu moc rád za radu.

Odpovědět 25.5.2014 22:28
"Jediný způsob, jak dělat skvělou práci, je milovat to, co děláte. Pokud jste to ještě nenašli, hledejte dál. Ne...
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
patrik.valkovic:

Trošku by to chtělo upřesnit. Chceš nahrávat webovou stránku a poté to streamovat dál? Nebo chceš nahrávat normálně desktop a poté to dát na web?
V obou případech bych Javascript zahodil (neříkám že to nejde, ale bylo by to zbytečně dost složité), raději bych použil nějakou jinou technologii. Kterou, to ti už bohužel neporadím, ale Javascript ne. To spíš flash, pokud už ;-)

Nahoru Odpovědět 25.5.2014 23:27
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na patrik.valkovic
mkub:

Flash? to snad nie! chudak majitelia slabsich a pomalsich strojov!
Flash ma totiz problemy so zatazou na system a s casovanim...

 
Nahoru Odpovědět 26.5.2014 13:57
Avatar
Tomáš Zelina [zelitomas]:

Nejsem si úplně jistý, jestli to webovými technologiemi vůbec půjde, a pokud ano, jestli to nepojede hlemýždí rychlostí...

Každopádně dej vědět, jestli bys našel nějaké řešení, taky by mě to zajímalo ;)

Editováno 26.5.2014 15:09
Nahoru Odpovědět 26.5.2014 15:08
Jakákoli chybná odpověď je v paralelním vesmíru správnou. Proto mám vždycky pravdu.
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Vakos
Ondrca:

Podle mně by to šlo přes C#

Nahoru Odpovědět 26.5.2014 15:18
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondrca
mkub:

nemyslim, ze iba cez C#, sledovanie obrazovky sa da pomocou hociktoreho jazyka, co sa pouziva na vyvoj desktop aplikacii, napr. aj pomocou C/C++, ako aj asmiku
a vyhoda asmiku je lepsia optimalizacia a lepsia rychlost

 
Nahoru Odpovědět 29.5.2014 10:47
Avatar
Luboš Běhounek (Satik):

Streamovala jakoze video? To nebude az tak jednoduche, pokud budes normalne posilat screenshoty, tak tomu cloveku ucpes upload (pokud nesedi na optice).

Takze bude potrebovat videokompresi.

A volil bych na to C++/C# , pripadne Javu.

Nahoru Odpovědět  +1 29.5.2014 10:54
:)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.