Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

Zdravim
Mam takyto kod:

<script type="text/javascript">
function showStuff(id) {
    document.getElementById(id).style.display = 'block';

var old=document.getElementById(id).value;
    var iid=id;
    alert(old);
    alert(id);







$(".edit").mouseup(function()
{
return false
});

$(document).mouseup(function()
{
document.getElementById(id).style.display = 'none';
});
}
</script>

Kde do premennej old ukaldam podla IDcka hodnotu a potom este si prijimam premennu id kde si to znova ukladam do premennej. Jedna sa o input z ktoreho si ukladam pri dvojkliku premennu a potrebujem ze ked v inpute zmenim hodnotu tak nech sa mi to ulozi do dalsej premennej. Ako to mam spravit ?

 
Odpovědět 12.2.2015 15:05
Avatar
Aleš Lulák
Člen
Avatar
Aleš Lulák:

Ahoj,

já osobně bych si asi udělal objekt pro každý input v zavilosti na ID.

Takže např.:

function newInput(id) {
    var obj = this;
    document.getElementById(id).addEventListener("change", function() {
        obj.values.push(this.value);
        //pri zemene inputu s danym ID se poli objektu prida hodnota
    });

    obj.values = [];
    obj.id = id;
    obj.getId = function() {
        return obj.id;
    };

    obj.getVal = function() {
        return obj.values;
    };
};

var inputs = [];
$(function () {
    $("input").each(function(i) {
        var currentId = $(this).attr("id");
        inputs[i] = new newInput(currentId);  //do pole se ukladaji jednotlive objekty
    });
});

$("input").on("change", function() {
    console.log(inputs[0].getId()); //Id prvniho inputu
    console.log(inputs[0].getVal()); //kontrola vsech hodnot prvniho inputu
});

ukazka: http://jsfiddle.net/3j2ogum0/

Nahoru Odpovědět 13.2.2015 11:34
Jsem hloupý člověk, proto se musím vzdělávat
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na Aleš Lulák
Tayson:

To som uz nejako spravil ale potreboval by som poradit kde som zalozil nove vlakno tak sa jedna o to iste len problem je v tom ze mi to duplicitne uklada... tu je link na to vlakno

http://www.itnetwork.cz/…4ddca9bed579

nevies sa na to pozriet preco .... to je to iste co tu len som spravil ukladanie cez ajax

 
Nahoru Odpovědět 13.2.2015 11:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.