Avatar
Xin_
Člen
Avatar
Xin_:

chi aby po najetí myší se změnila výška na 85px
v souboru menu.js mám tohle

$(document).ready(function() {
        $("#arrow").mouseenter(function() {
                $("nav").css({"height": "85px"});
        };);
});

import:

<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript" src="./js/menu.js"></script>

co mám špatně? nebo proč to nefunguje?

Editováno 26.1.2014 0:42
Odpovědět 26.1.2014 0:41
Zvědavost nás žene vpřed :)
Avatar
Odpovídá na Xin_
Martin Konečný (pavelco1998):

Nejsem si teď jistý, s jQuery jsem už nějakou chvíli nedělal, ale zkus místo "85px" hodit "+85px".

Edit: Blbost, omlouvám se, špatně jsem si přečetl dotaz.

Editováno 26.1.2014 0:46
 
Nahoru Odpovědět 26.1.2014 0:45
Avatar
jozifek95
Člen
Avatar
jozifek95:

Spíš bych použil

$("#arrow").bind("mouseenter", function(){ ... });

. Taky mi to někdy blblo.

 
Nahoru Odpovědět 26.1.2014 0:47
Avatar
Xin_
Člen
Avatar
Xin_:

aaaaaaaaahaaa­aaaaaaaa :D

};);

tam bylo :D

Nahoru Odpovědět 26.1.2014 0:51
Zvědavost nás žene vpřed :)
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Xin_
Honza Bittner:

Prohlížeče nemají konzoli pro srandu králíkům, kdyby jsi se podíval, zjistil bys že máš chybu ve středníku.

Nemůžeš mít .mouseenter(fun­ction(){};);

//EDIT: koukám že jsi na to již přišel :)

Editováno 26.1.2014 0:57
Nahoru Odpovědět  +1 26.1.2014 0:57
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Xin_
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Xin_:

jak řpesně to zjistím? resp. kde, v konzoli mi to píše akorát že script nenačetl, mám operu

Nahoru Odpovědět 26.1.2014 0:59
Zvědavost nás žene vpřed :)
Avatar
Xin_
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Xin_:

PS: je to můj první script :)

Nahoru Odpovědět 26.1.2014 0:59
Zvědavost nás žene vpřed :)
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Xin_
Honza Bittner:

Možná bude lepší když si stáhneš Chrome. :)

Tam zmáčkneš F12 a vyjede ti konzole. Poté si zkus tu tvou chybu a uvidíš že ti to hned vypíše. :)

Nahoru Odpovědět 26.1.2014 1:06
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:

Mimo jiné má chrome parádní DevTools :)

Nějaké info třeba tady:
https://developers.google.com/…loper-tools/

Nahoru Odpovědět 27.1.2014 11:35
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
mkub:

a dobra pomocka je aj "Page Speed" na optimalizaciu nacitania stranky ;)

Editováno 27.1.2014 12:44
 
Nahoru Odpovědět 27.1.2014 12:43
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.