Avatar
Merry
Člen
Avatar
Merry:

Ahoj,

chtěl bych poradit s jedním problémem co mám.
Na serveru(ftp) mám nějaká videa, třeba 10 filmů.
A když je zobrazuju na stránkách tak potřebuju aby se mi jenom zobrazil obrázek z toho filmu, nějakej náhodnej screen toho filmu.

Podstatě to co má ulož.to když nahraju film, a chcu ho pak stáhnout, tak mi zobrazí jen screen z filmu kliknu a stahnu si ho.
Nevíte jak se tohle dá udělat?

Díky

Odpovědět 1. března 14:43
Jste dobří jen v tom, co vás baví.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Merry
Richard:

Čistě v js to nejde, budeš potřebovat například ffmpeg buďto rovnou spouštěný přes php, nebo jsem zahlídnul i knihovnu ffmpeg pro php, možná by stála za vykoušení.

Každopádně, na hostingu to neuděláš.

Nahoru Odpovědět 1. března 17:18
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.