Diskuze: APACHE + PHP = 0 :(((((( .....?????

PHP PHP APACHE + PHP = 0 :(((((( .....????? American English version English version

Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

Zdravím dneska jsem si stáhl XAMP a sprovoznil apache , přesto když napíšu
cokoliv v PHP a zobrazím to v prohlížeči , php část kódu nefunguje.

viz printscreen , mělo by na něm být ukázané že mi to běží s stejně nic.

Poradí mi někdo ?:)

 
Odpovědět 10.12.2014 20:53
Avatar
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 20:55
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Ondřej Štorc:

Sice nevidím ten printscreen.. Ale mám otázku. Dáváš ty soubory do správný složky?

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 20:55
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Štorc
josef.theuer:

počkat počkat apache má něco jako pracovní složku? :)

 
Nahoru Odpovědět  -1 10.12.2014 20:56
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

jak to že nejde vidět printscreen? já to dal jako přílohu v .png

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 20:56
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

pokus

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 20:57
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Josef Kuchař (Pepa489):

Asi je ten tvůj screen moc velký, uploadni ho na nějaký web a dej odkaz

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 20:58
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Ondřej Štorc:

Já jen pro jistotu. Když ti nejde nahrát sem tak nahraj na nějakou jinou službu k sdílení fotem

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 20:58
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

zkouším .gif :)

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 21:01
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
IT Man:

Apache má svojí vlastní složku. Jmenuje se (v XAMPP)

htdocs/xampp

a do ní musíš nahrávat soubory. :)

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 21:01
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

tak jednu mouchu sem zabil , obrázek jsem teda sdílel :)
ted se jdu podívat na ten pracovní adresář :D

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 21:09
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

koukám udělal se i printscr druhé obrazovky :D to jsem si všiml pozdě co už...

 
Nahoru Odpovědět  -1 10.12.2014 21:10
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Ondřej Štorc:

Není nutný sem psát každou tvou myšlenku :)

Editováno 10.12.2014 21:14
Nahoru Odpovědět  +2 10.12.2014 21:13
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Štorc
josef.theuer:

kafe kafe kaaaffíííčko , sorry :) piju ho zřídka.....dneska jsem pil....

 
Nahoru Odpovědět  -1 10.12.2014 21:17
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

a nemůžu to vlákno pak prostě smazat? až budu hotový ? mimochodem díky za rady :D
ještě přemýšlím jak si nakonfigurovat svoji složku né tu pracovní....asi přes ten config u apache přes kontrolní panel XAMPP ale zatím jsem radši nic nezaškrtával :)

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 21:22
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Michal Žůrek (misaz):

a pouštíš v prohlížeči stránku http://localhost

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +3 10.12.2014 21:23
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Ondřej Štorc:

Vlákna se tady (většinou) nemažou a to z důvodu aby lidi co mají podobný problém jako ty měli nějaký návod či rady jak jejich problém vyřešit

Nahoru Odpovědět 10.12.2014 21:24
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

když dám otevřit index.php v prohlížeči , stále funguje jen html , php část ne....
cesta je: file:///C:/xam­pp/htdocs/xam­pp/WEB%20PHP/in­dex.php

takže ji mám v pracovním adresáři apache jak někdo radil
když si dám ten http://localhost zobrazí se mi xxampp welcome page...

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 22:36
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
Ondřej Štorc:

To je tím že ten adresář není prázdný... Jestli chceš aby se ti zobrazoval ten tvůj soubor tak dej do adresy: http://localhost/WEB%20PHP/
P.S. tohle není zas tak těžký vymyslet a rozhodně by jsi na to přišel dřív než ti někdo odpoví na tvůj komentář..

Nahoru Odpovědět  +4 10.12.2014 22:51
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

tak to vím taky že není prázdný :D že pokud dám http://localhost spustí se index.php
co tam je , no každopádně mi pomohla rada od misaz , houbelec pracovní adresář....., klidně to můžu mít na ploše ale prostě jsem psal blbě cestu , ten tvůj odkaz je správně , ale já si mezitím změnil název adresáře na WEB_php a zapomněl na to :/
už mi to funguje....

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 23:04
Avatar
josef.theuer
Člen
Avatar
josef.theuer:

každopádně děkuju všem co se snažili poradit ;) problem solved

 
Nahoru Odpovědět 10.12.2014 23:06
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na josef.theuer
mkub:

prvomrade si treba uvedomit, na ktorej strane sluzia PHP a na ktorej je cisty HTML kod...

PHP skripty spracuva webovy server za pomoci PHP preprocesora, ktory browseru posiela uz vygenerovany HTML kod podla instrukcii v nom obsiahnute
a na HTML kod ti nie je potrebny preprocesor a ani webovy server, kedze ho spracuva iba webovy browser

 
Nahoru Odpovědět 26.12.2014 5:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 24 zpráv z 24.