Avatar
Ľuboš Čurgó
Redaktor
Avatar
Ľuboš Čurgó:

Ahojte, potrebujem spravit cislovanie stranok (pre príspevky) v php/js a ani len netusim kde mam zacat. Nejake hints?

 
Odpovědět 19.8.2013 18:32
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ľuboš Čurgó
David Čápka:

Začni limitem a offsetem v SQL dotazu, vybereš jen to, co patří na danou stránku.

Nahoru Odpovědět  +2 19.8.2013 18:33
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Ľuboš Čurgó
Redaktor
Avatar
Ľuboš Čurgó:

A este otazocka, robim si portfolio a spravil som si zlozku "about page" ale okrem toho naco by stranka mala sluzit neviem vymyslet fakt nic zmysluplne cim by som zaplnil to prazdne miesto :D nejaka inspiracia?

edit: tak nasiel som nieco aj na googli

Editováno 19.8.2013 19:49
 
Nahoru Odpovědět 19.8.2013 19:46
Avatar
Ľuboš Čurgó
Redaktor
Avatar
Ľuboš Čurgó:

Keby mi mohol niekto poradit ohladne designu bol by som rad :] http://www.nensen.6f.sk/index.html .Viem ze na to je kritika webov ale nechcem tam dat nedokoncenu stranku

 
Nahoru Odpovědět 20.8.2013 1:54
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ľuboš Čurgó
albertpatera:

do tabulky v databázi si přidáš ID...a zaskrneš AI a dáš index primary..

a potom si to jenom přidáš jako další položku na výpis a je to

 
Nahoru Odpovědět 20.8.2013 2:01
Avatar
Jan Vargovský
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 20.8.2013 2:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.