Do nového roku jako lepší programátoři? Znovu otevíráme večerní školu programování. Nette framework, návrhové vzory, testování nebo vůbec poprvé kurzy ASP.NET dostupné odkudkoli v republice.

Diskuze: Cookies na straně serveru

PHP PHP Cookies na straně serveru American English version English version

Avatar
thirdknown
Člen
Avatar
thirdknown:

Čau,
napsal jsem si skript, kterej je na serveru 1 a přihlašuje se k serveru 2. Pro volání toho skriptu budu používat cron. Server 2 chce zapsat do klienta (ne prohlížeč, ale do serveru 1) cookies. Chci se zeptat, jak povolit cookies? Neboli server-side-cookies.
To volání přes prohlížeč vůbec nikdy nepojede.
Díky

 
Odpovědět 21.1.2013 17:14
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.