Diskuze: Cos tím ?

PHP PHP Cos tím ? American English version English version

Avatar
ondrasekno04
Člen
Avatar
ondrasekno04:
Warning: PDO::prepare(): SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE clanky=0' at line 4 in /home/u750141560/public_html/Db.php on line 60

Fatal error: Call to a member function execute() on a non-object in /home/u750141560/public_html/Db.php on line 61
 
Odpovědět 26.10.2014 20:01
Avatar
Ori
Člen
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Ori:

You have an error in your SQL syntax;

presne toto :D , pomohol by aj kód, ktorý ti tu chybu hádže, zrejme nejaké zlé volanie PDO fukncií

Editováno 26.10.2014 20:33
 
Nahoru Odpovědět 26.10.2014 20:33
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Daniel Vítek:

Hoď sem - soubor Db.php řádek 61

 
Nahoru Odpovědět 26.10.2014 20:36
Avatar
ondrasekno04
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
ondrasekno04:

Je stejný jako z Databáze pro začátečníky.

 
Nahoru Odpovědět 28.10.2014 19:47
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

máš chybu v kódu SQL. prohledej všechny SQLka.

Nahoru Odpovědět 28.10.2014 19:56
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Fredep
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Fredep:

Prozkoumej tuto část SQL kódu, zřejmě tam bude něco špatně. Pro jistotu sem ten soubor hoď ;)

/home/u750141560/public_html/Db.php on line 60

EDIT: Pardon, už to tu někdo napsal, jsem to ale popleta...

Editováno 28.10.2014 20:00
Nahoru Odpovědět 28.10.2014 19:59
Týmová práce je důležitá proto, aby bylo možno obvinit z neúspěchu někoho jiného.
Avatar
Matúš Petrofčík
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Matúš Petrofčík:

Niečo podobné sa tu už riešilo viackrát. Ak budeš mať v poriadku PHP aj SQL kod, tak sa ešte pozri či máš vytvorené potrebné tabuľky, a či máš v kóde správne pomenovanie (názvy) prehľadávaných tabuliek a atribútov.

Napr.: mám tabuľku uzivatelia ale v sql query zadám SELECT xyz FROM uzivaelia WHERE... -> tu som zadal v sql zlý názov tabuľky

Editováno 28.10.2014 20:06
Nahoru Odpovědět 28.10.2014 20:05
obsah kocky = r^2 ... a preto vlak drnká
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.