Diskuze: Cron

PHP PHP Cron American English version English version

Avatar
pintera.jakub:

Ahoj chtěl bych se zeptat na to, jak spouštět php script, který je umístěn na mém pc (na wampu) každých 5 sekund. Mám windows 7. Pomocí plánovaných úloh to nejde každých 5 sekund :(
Děkuju

 
Odpovědět 27.6.2014 16:14
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pintera.jakub
Jiří Gracík:

Teoreticky si můžeš napsat aplikačku, která ti bude každých 5 sekund volat nějakou url. Proč to potřebuješ?

Nahoru Odpovědět 27.6.2014 16:19
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
pintera.jakub:

Neznáš prosím nějakou já umím jen php :) Potřebuju to ke kontrole dat v mysql

 
Nahoru Odpovědět 27.6.2014 16:44
Avatar
Fredep
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pintera.jakub
Fredep:

Tak čistě teoreticky, pokud to jede na tvém počítači, tak si můžeš v určitém php skriptu nastavit nekonečnou dobu běhu aplikace set_time_limit(0); a poté z tohoto skriptu volat daný soubor...

Nahoru Odpovědět 27.6.2014 17:41
Týmová práce je důležitá proto, aby bylo možno obvinit z neúspěchu někoho jiného.
Avatar
Odpovídá na pintera.jakub
Martin Konečný (pavelco1998):

K čemu potřebuješ kontrolovat data každých 5 sekund?

 
Nahoru Odpovědět 27.6.2014 18:42
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pintera.jakub
mkub:

script musis zadat v tomto formate:

cesta_k_php\php.exe cesta_k_scriptu\nazov_scriptu.php

a to konkretne do toho riadka, kde sa zadava meno prikazu, co sa ma opakovane spustat

a namiesto naplanovanych uloh mozes pouzit aj Cron, ktory je preportovany z Unix systemov aj na Windows, len treba si ho najst na nete

Editováno 27.6.2014 20:08
 
Nahoru Odpovědět 27.6.2014 20:06
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.