Diskuze: crypt()

PHP PHP crypt() American English version English version

Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:

Mám dotaz,
když si něco zašifruji pomocí crypt(), jde to nějak dešifrovat ?

 
Odpovědět 16.2.2013 17:54
Avatar
Don
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Don:

crypt — One-way string hashing.
Ne nejde

 
Nahoru Odpovědět 16.2.2013 19:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.