Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Paranormal:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
/data/web/virtuals/130918/virtual/www/index.php:35) in
/data/web/virtuals/130918/virtual/www/page_parts/admin.php on line 11

Tenhle error se mi vypisuje skoro pokaždé když něco dělám dynamicky. Když se přihlašuji tak kliknu na tlačítko přihlásit a normálně mě to přihlásí, ale napíše to tenhle error. Nebo u novinek. Přidám nebo upravím novinku což se provede bez problému, ale napíše se tenhle error. Nevíte co s tím? :)

Odpovědět 12. dubna 16:23
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Paranormal
IT Man:

Odesíláš header() po tom, co vypisuješ text. Před header() nesmí být vůbec žádný text zobrazený na stránce. Pokud nevypisuješ, mrknul bych se na kódování daných 2 souborů.

Nahoru Odpovědět 12. dubna 16:43
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
Martin Konečný (pavelco1998):

To má kecy proto, že před odesláním hlaviček nesmí být žádný výstup (jako HTML apod.).
Veškerý zpracování formulářů dělej buď na začátku souboru nebo v externím

E: druhej

Editováno 12. dubna 16:44
 
Nahoru Odpovědět 12. dubna 16:44
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na IT Man
Paranormal:

Noo, tak fakt nwm.. Jestli tím header() myslíš například header("Location: ../index.php"); Tak to mám jenom v jednom souboru a před tím žádný text nemám :/

<?php session_start();

    include_once 'db.php';

    if(isset($_SESSION['user'])!="")
    {
        header("Location: ../index.php");
    }

        ZPRACOVÁNÍ PŘIHLÁŠENÍ
?>
Nahoru Odpovědět 12. dubna 17:05
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Martin Konečný (pavelco1998):

co máš v index.php na řádcích 30-40 a v admin.php od 0 do 20?

 
Nahoru Odpovědět 12. dubna 17:12
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Paranormal:

index.php 30-40

</header>

<nav>
    <ul>
        <li><a href="index.php?stranka=novinky">Novinky</a></li>
        <li><a href="index.php?stranka=onas">O NÁS</a></li>
        <li><a href="index.php?stranka=sortiment">SORTIMENT</a></li>
        <li><a href="index.php?stranka=cenik">CENÍK</a></li>
        <li><a href="index.php?stranka=galerie">GALERIE</a></li>
        <li><a href="index.php?stranka=kontakt">KONTAKT</a></li>
    </ul>

admin.php 0-20

<?php session_start();
    include_once 'db.php';

    if(isset($_SESSION['user'])!="")
    {
        header("Location: ../index.php");
    }

    if(isset($_POST['loginBtn']))
    {
        $admin_name = trim($_POST['admin_name']);
        $admin_pass = trim($_POST['admin_password']);

        $result = $conn->prepare("SELECT * FROM admins WHERE admin_name= :aname AND admin_password= :apass");
        $result->bindParam(':aname', $admin_name);
        $result->bindParam(':apass', $admin_pass);

        $result->execute();
        $rows = $result->fetch(PDO::FETCH_NUM);

Jinak, jede to na WEDOSu jestli to pomůže. Ale to by mělo být irelevantní.

Nahoru Odpovědět 12. dubna 17:18
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Martin Konečný (pavelco1998):

hm, ted jen tak random - když za ten header dáš exit;, stále to hází ty chyby?

 
Nahoru Odpovědět 12. dubna 17:31
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 12. dubna 17:34
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Paranormal
IT Man:

V DB je taky jen kód a je tam též kódování UTF-8 bez BOM?

Nahoru Odpovědět 12. dubna 18:06
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na IT Man
Paranormal:

Neví přesně co je BOM, ale ano v DB mám kódování taky správně.

Nahoru Odpovědět 12. dubna 18:59
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Paranormal
IT Man:

Užití BOM v UTF-8 je pro účel rozpoznání pořadí ukládání bajtů nadbytečné, nicméně mnohé aplikace operačního systému Microsoft Windows používají tento znak na začátku souboru pro rozlišení souborů uložených ve formátu UTF-8.

Proto, pokud používáš UTF-8 BOM, je na začátku souboru znak, který normálně neuvidíš, ale už funkci header() vadí.

Nahoru Odpovědět 12. dubna 19:58
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
Petr Čech (czubehead):

Nemáš v db.php zavírací tag ?>

Nahoru Odpovědět 12. dubna 21:11
Why so serious? -Joker
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Paranormal:

právě že nemám. Jen otevření.

Nahoru Odpovědět 12. dubna 21:12
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Paranormal
mkub:

v PHP skriptoch na konci nepouzivaj

?>

jedine tam, kde sa musi oddelit HTML od PHP

 
Nahoru Odpovědět 12. dubna 21:27
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mkub
Paranormal:

ano, tak to mám všude.

Nahoru Odpovědět 12. dubna 21:28
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Paranormal
mkub:

potom skontroluj, ze ci mas niekde 2x header, ze ci zacina PHP kod uplne na zaciatku skriptu, lebo aj prazdny riadok pred

<?php

ti muze odoslat header a tym padom sa budes pokusat poslat 2x header, co vyvolava tiez tuto chybu,
tento problem moze vzniknut aj pri include a require skriptov, skus si to poprezerat, ze ci niektory z tych skriptov neposiela tu hlavicku

 
Nahoru Odpovědět 12. dubna 21:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 16 zpráv z 16.