Avatar
Dominik Gavrecký:

Zdravím,

Chcel by som sa opýtať ako vypísať počet likov na nejakej facebook stránke. Existuje na to nejaka API ktorú zvládne začiatočnik alebo nejake iné rady ?

Odpovědět 9.2.2015 21:37
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Pavel Mareš
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Pavel Mareš:

Jde o to, jestli se s tím hodláš nějak více patlat. Kdybych byl hodně línej, tak kašlu na API Facebooku (je to hrůza s tím pracovat) a skrze PHP (Javascript) vezmu hodnotu z fb stránky. Prakticky ta varianta skrze vzetí hodnoty ze stránky je lepší, když nehodláš nic víc dělat.

Nahoru Odpovědět 9.2.2015 22:13
Nechci být workoholik. Bohužel někdy musíme být tím, čím nechceme.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Pavel Mareš
David Čápka:

Mně to api přijde docela v pohodě...

Nahoru Odpovědět 9.2.2015 22:44
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Pavel Mareš
BlugW:

Nevím, nevím, poprvé když jsem viděl fb API tak jsem se lekl, ale po pár zkouškách je to opravdu easy. Když jenom registrace uživatelů mi vyšlá na pár řádek kódu. :)

Nahoru Odpovědět 9.2.2015 23:21
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
tomasmanhal:

https://developers.facebook.com/docs/plugins?…

Neměl jsem s jejich implementací zatím žádný problém

Nahoru Odpovědět 9.2.2015 23:42
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Pavel Mareš
Redaktor
Avatar
Pavel Mareš:

No mám svůj názor, ale já jsem se pustil do trochu většího boje s tím, co vše mi fb může skrze API dát ... Nicméně si furt myslím, že než implementovat API, je lepší jen sáhnout na web a zjistit kolik má stránka liků, za pomoci PHP nebo Javascriptu. Samozřejmě pokud pak nechcete na webu dělat další hromadu věcí, pak se vyplatí vše dělat skrze API jednotně.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 10.2.2015 6:30
Nechci být workoholik. Bohužel někdy musíme být tím, čím nechceme.
Avatar
Dominik Gavrecký:

Našiel som nejake hotové riešenie: http://ctrlq.org/…like-api-php

Ďakujem všetkým.

Nahoru Odpovědět 10.2.2015 11:40
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.