Diskuze: FB Share

PHP PHP FB Share American English version English version

Avatar
billy
Člen
Avatar
billy:

Ahoj,

tak tohle uz nefunguje : http.://www.fa­cebook.com/sha­rer.php?u=http:­//example.com

takze by me jen docela zajimalo jak to nahradit...porad se nemuzu dostat k funkcnimu vysledku.

dik za reakce

Editováno 12.12.2014 17:50
 
Odpovědět 12.12.2014 17:49
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 12.12.2014 18:30
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
billy
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
billy:

no ani ne... v parametru ?u= bude totiz pokazde jiny odkaz ktery je ulozen v prommene $odkaz

 
Nahoru Odpovědět 12.12.2014 18:39
Avatar
billy
Člen
Avatar
Odpovídá na billy
billy:

respektive abych to trochu popsal. Co se tyce twitteru a google neni v tomto problem, u fb driv nebyvasl taky a nejak to zmenily. nasel jsem o tom par veci na netu, ale vpodstate nic nefunguje. ten odkaz co jsi mi poslal , je v poradku a da se tam vygenerovat tlacitko pro stranku ktera bude vzdy stejna, ale v pripade ,ze mam stranku kde bude 20 pisnicek a na tu pisnicku kliknu a zobrazi se mi a prehraje v novem okne, coz bude porad stejna php stranka akorat bude mit v parametru $_get pokazdy jinny odkaz

 
Nahoru Odpovědět 12.12.2014 20:15
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Richard:

Chlapy teď před tim taky stojim, potřebuju ve skupině sdílet odkaz, nejlíp naprosto automaticky při jedný akci v adminu a leze mi to krkem, už se tim nechci zabejvat ani minutu nebo mi vybouchne hlava.

Zaplatím za radu či řešení.

Nahoru Odpovědět 12.12.2014 20:36
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Richard:

Bože, smažte ten můj post, nebo aspoň to první slovo! :D

Nahoru Odpovědět  +1 12.12.2014 20:49
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na billy
BlugW:

Nevím jestli jsem to správně pochopil.
Takže chceš FB button pro dynamické sdílení.

Vyzkoušel jsem si vygenerovat button.
Vrátilo mi to:

<div class="fb-share-button" data-href="http://google.com" data-layout="button_count"></div>

Takže by to mělo fungovat když dáš do "data-href="

$_SERVER['REQUEST_URI']
Nahoru Odpovědět 12.12.2014 21:01
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na BlugW
Michal Vašíček:

To sice ano, ale jakou URL to spustí javascriptem? "?u=cos/index­.php?ns=ol&pis­nicka=lol" - což samozžejmě bude sdílet nesmysly.

Nahoru Odpovědět 12.12.2014 21:47
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
BlugW
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
BlugW:

Tak si tam dá vlastní proměnnou kde má uloženou adresu co chce sdílet.
Vyzkoušel jsem si to takhle:

<?php
$address = 'http://www.itnetwork.cz/php/zaklady/php-tutorial-uvod-do-webovych-aplikaci';
?>

<div class="fb-share-button" data-href="<?= $address ?>" data-layout="button_count"></div>

A funguje to.

Samozřejmě si to může upravit

<?php
$prom1 = 'parameter 1';
$prom2 = 'parameter 2';
$address = 'http://example.com/?p='.$prom1.'&amp;u='.$prom2.'';
Editováno 12.12.2014 23:09
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 12.12.2014 23:07
Pořiď si mac na www.appletrh.cz. Novinky a zajímavosti ze světa Apple na https://www.applemagazin.eu
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.