Avatar
studnicka.ji
Člen
Avatar
studnicka.ji:

Zdravím, řeším takový malý problém vytvořil jsem si formulář v html a potřeboval bych poradit nějakej script na to aby se mi odpovědi z html zapsaly do nějakého soubory ? :)

 
Odpovědět 12.12.2013 21:36
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Salieri:

Proč si to nezaznamenáš do DB?

Nahoru Odpovědět 12.12.2013 21:44
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Avatar
done
Člen
Avatar
Odpovídá na Salieri
done:

Přesně tak,ulož si to do databáze, nejlépe přes PHP, kde můžeš použít buď mysql_connect atd. a nebo ovladač PDO. Je tu o tom spousta tutoriálů.

 
Nahoru Odpovědět 12.12.2013 21:47
Avatar
studnicka.ji
Člen
Avatar
studnicka.ji:

jj mně je to jedno ptrostě to potřebuju zapsat tak mi pls někdo poraďte :D

 
Nahoru Odpovědět 13.12.2013 8:54
Avatar
Odpovídá na studnicka.ji
Michal Haňáček:

Vždyť ti už poradili. Teď už stačí jen nebejt línej, najít si informace, nebo prostudovat zmíněné tutoriály a je skoro hotovo.

Nahoru Odpovědět 13.12.2013 8:58
Každé rozhodnutí a každý krok v životě nás někam posune. Bohužel jen některé nás posouvají dopředu.
Avatar
studnicka.ji
Člen
Avatar
studnicka.ji:

hm....google znam ale víš co ale tak nemam zase čas

 
Nahoru Odpovědět  -2 13.12.2013 16:22
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na studnicka.ji
Kit:

Víš, my se také nemáme čas zdržovat s lenochy.

Nahoru Odpovědět  +2 13.12.2013 16:29
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
saalieri
Neregistrovaný
Avatar
saalieri:

Tak tu si spatne.co si myslis? takhle daleko nedojdes
..........

 
Nahoru Odpovědět 13.12.2013 16:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Tato diskuze byla označena moderátorem jako nekonstruktivní a myslíme si, že nemá pro veřejnost příliš vysokou hodnotu. Členy můžete samozřejmě stále oslovit soukromě a to formou zpráv nebo chatu.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.