Diskuze: formular vracia len string

PHP PHP formular vracia len string American English version English version

Avatar
yelidric
Člen
Avatar
yelidric:

Zdravim, mam problem (asi) formular mi vracia len string, dokonca ked do neho zadam len cislo tak ho vrati ako string. Zaujimave je ze ked nejdem cez formular ale cislo zapisem priamo do premennej uz mi vrati int, ako je to mozne?

Ďakujem za odpovede!

 
Odpovědět 29.8.2014 22:28
Avatar
Odpovídá na yelidric
Martin Konečný (pavelco1998):

To je normální chování formuláře, že to vrací jako string. To samé platí u databáze (alespoň MySQL).
Pokud tu hodnotu potřebuješ nutně jako int, tak to musíš přetypovat.

 
Nahoru Odpovědět 29.8.2014 22:47
Avatar
yelidric
Člen
Avatar
yelidric:

Aha, tak to sa mi potom ulavilo, lebo som nevedel ci som nahodu nieco neposral ked som rucne instaloval php na pc a nastavoval ho :D

A vlastne este doteraz ma ani nenapadlo sa zaujimat o to co vracia formular tak ma to zarazilo. Ale hlavne dakujem za rýchlu reakciu :) vázim si tej rýchlej a dobrej odpovede :)

 
Nahoru Odpovědět 29.8.2014 22:53
Avatar
Odpovídá na yelidric
Martin Konečný (pavelco1998):

Rychlá asi byla, teď jen doufat, že i správná :)...

 
Nahoru Odpovědět 29.8.2014 23:04
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.