Avatar
onlyluckcze
Člen
Avatar
onlyluckcze:

Ahoj,
potřeboval bych nějakým způsobem generovat javascript přes PHP.
Echování přímo do souboru přes tag <script> je nepřehledný, a když navedu soubor např.:

<script type="text/javascript" src="some_js.php"></script>

, tak musím v něm vytvářet znova instance apod., protože se nechová jako klasický require nebo include.
Nevěděl by někdo o nějakým praktickým řešením? Byl bych moc vděčný, předem díky.

 
Odpovědět 28.6.2015 22:17
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na onlyluckcze
IT Man:

Nastav u toho some_js.php:

header("Content-Type: text/javascript");

To dej úplně na začátek souboru do tagů <?php a ?>. Pak můžeš klidně psát (či generovat) JS.
//EDIT: Furt to načítej s tou koncovkou .php.

Editováno 28.6.2015 22:40
Nahoru Odpovědět  +1 28.6.2015 22:40
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
onlyluckcze
Člen
Avatar
onlyluckcze:

Mám to tam dát pomocí include nebo script?

 
Nahoru Odpovědět 29.6.2015 9:06
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na onlyluckcze
IT Man:

Stejně jako předtím. :)
Btw. příště dej Odpovědět.

Nahoru Odpovědět 29.6.2015 9:35
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.