Diskuze: generování náhodných avatarů

PHP PHP generování náhodných avatarů American English version English version

Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

ahoj, napsal sem tenhle PHP kod, ale nevim, kde mám chybu, protože ni to ty obrazky nechce zobrazit...a cesku k obrazku mam byslim ze spravnou...nevíte někdo, v čem by asi tam mohla bejt chyba? díky

tady je PHP kod a v příloze jsou obrázky, který tam používám (zatím)

<?php

//nacteni obrazku ze souboru JPEG
if(!$im=imagecreatefromjpeg("obrazek.jpg")){
        echo "Chyba při načtení souboru";
        exit;
}

//prime zobrazeni
header("Content-type: image/jpeg"); //deklarovani typu souboru

/*
hlavicky podle typu souboru:
imagejpeg() -> header("Content-type: image/jpeg");
imagegif() -> header("Content-type: image/gif");
imagepng() -> header("Content-type: image/png");
imagewbmp() -> header("Content-type: image/vnd.wap.wbmp");
*/
imagejpeg($im, "http://www.bertuvweb.8u.cz/devbook/sun.jpg", 100); //odeslani $im na vystup s kvalitou 100 %
/*
Obrazek odesleme primo na vystup tim, ze uvedeme pouze zdroj
a dalsi parametry vynechame, pripadne druhy parametr
zadame jako prazdny.
*/

//ulozeni do souboru s kvalitou 100 %
imagejpeg($im, "obrazek.jpg", 100);
imagejpeg($im, "sun.jpg", 100);


?>
 
Odpovědět 31.5.2013 16:50
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Honza Bittner:

to je celý kód ? ... a kde máš $im ?

Nahoru Odpovědět 31.5.2013 17:05
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Kit:

$im má přece úplně nahoře.

imagejpeg($im, NULL, 100); //odeslani $im na vystup
Nahoru Odpovědět  +1 31.5.2013 17:13
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 17:16
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
albertpatera:

a teda nevíte, v čem je chyba??

 
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 18:20
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Kit:

Však jsem ti to napsal.

Nahoru Odpovědět 31.5.2013 18:23
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
albertpatera:

aha tak ja to jdu teda zkusit

 
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 18:32
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Kit:

Mezitím jsem totiž nahlédl do dokumentace. Je to napsáno v popisu parametrů. Povinný je jen ten první.

Nahoru Odpovědět 31.5.2013 19:20
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
albertpatera:

a o cem tedkon mluvis?

 
Nahoru Odpovědět 31.5.2013 20:20
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 1.6.2013 8:59
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.