Avatar
Martin Štěpánek (Enormyk):

Ahoj,
mám v databázi uložené různá místa. Přesněji mám uloženy souřadnice a další informace. Potřebuji vypsat všechny místa uložená v db na mapu od Googlu. Už jsem si udělal script, který to vypíše do GeoJsonu, ale nedaří se mi to vypsat na mapu.
Takto vypisuji GeoJson:

$json = array(
    'type' => 'FeatureCollection',
    'features' => array()
);
foreach ($data as $ch) {
    $feature = array(
        'type' => 'Feature',
        'geometry' => array(
            'type' => 'Point',
            'coordinates' => array($ch['sirka'], $ch['vyska'])
        ),
        'properties' => array(
            'uzivatel' => $ch['id_uzivatele'],
            'datum' => $ch['datum'],
            'obsah' => $ch['obsah']
        )
    );
    array_push($json['features'], $feature);
}
echo json_encode($json);

Před výpisem mám ještě samozřejmě hlavičku:

header('Content-Type: application/json');

A pak už mám na stránce zprovozněnou mapu, ale nedaří se mi do ní vložit body:

<div id="map"></div>

<script type="text/javascript">
    window.onload = function () {
        initMap();
    };
    var map;
    function initMap() {
        map = new google.maps.Map(document.getElementById('map'), {
            center: {lat: 50, lng: 16},
            zoom: 7
        });
        map.data.loadGeoJson('absolutní adresa mého jsonu');

    }

</script>
<script src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=MujKlic&callback=initMap"
async defer></script>

Předem děkuji za pomoc. :-)

Odpovědět 1. srpna 15:36
Nesnáším, když někdo u if nepoužívá {}, byť se jedná o jeden řádek.
Avatar
Nahoru Odpovědět 1. srpna 16:44
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Martin Štěpánek (Enormyk):

Že se mi mapa zobrazí normálně, ale body se už neukazují. :-)

Nahoru Odpovědět 1. srpna 20:07
Nesnáším, když někdo u if nepoužívá {}, byť se jedná o jeden řádek.
Avatar
Nahoru Odpovědět 1. srpna 22:43
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Odpovídá na Martin Štěpánek (Enormyk)
Dominik Gavrecký:

Musíš nám povedať čo najviac nikto tu nemá vešteckú guľu ...

Nahoru Odpovědět 1. srpna 22:47
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Martin Štěpánek (Enormyk):

Hlásí:

Uncaught InvalidValueError: in property "features": at index 0: in property "geometry": in property "coordinates": at index 0: not a number
Nahoru Odpovědět 2. srpna 14:55
Nesnáším, když někdo u if nepoužívá {}, byť se jedná o jeden řádek.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.