Avatar
Army
Neregistrovaný
Avatar
Army:

Čau udělal jsem si přes java script cernobili img ktery po najeti nabere barvu. Ale když najedu zase mimo obrazek, už se nezmění zpět na cernobili. Poradíte mi jak to udělat? Tady je kod:

 <script>
promenna = new Image();
promenna.src = "image/image2.png";
</script>
<a href="#"><img id="img" src="image/image.png" onmouseover="this.src='image/image2.png'" title="html"></a>
 
Odpovědět 7.6.2012 14:42
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Army
David Čápka:

Musíš ho zpět změnit v onmouseout, jinak takhle se javascript již nepíše, použij jQuery. Navív tohle bych dělal pomocí CSS, JS je zbytečný.

Nahoru Odpovědět 7.6.2012 14:46
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Army
Kit:

Skript vyhoď a místo toho použij
http://wellstyled.com/…llovers.html
Bude to jednodušší i rychlejší, protože místo dvou obrázků budeš načítat jen jeden.

Obrázky tvořící design patří do CSS.

Nahoru Odpovědět 7.6.2012 14:58
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Army
Neregistrovaný
Avatar
Army:

Dobra teda a udělám to podle toho návodu. A v html to css menu potom zapíšu jako div?

 
Nahoru Odpovědět 7.6.2012 15:18
Avatar
Army
Neregistrovaný
Avatar
Army:

V navodu je to zapsane do tagu "a" ale na dané stránce už mám a href použitý jinde takže mužu použit div?

 
Nahoru Odpovědět 7.6.2012 15:20
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 7.6.2012 15:25
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Army
David Čápka:

Skoro to vypadá, že by ses měl znovu podívat na CSS tutoriál... Ten kód upraví všechny odkazy v elementu s id menu (tedy např. v divu).

Nahoru Odpovědět 7.6.2012 15:30
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Army
Neregistrovaný
Avatar
Army:

Omlouvám se byl jsem trochu zmaten Java Scriptem až sem to přehlídl.

 
Nahoru Odpovědět 7.6.2012 15:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.