Diskuze: Kód formuláře

PHP PHP Kód formuláře American English version English version

Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:

Mohu se zeptat jak se kód upravý, když ho chci mít v 1dnom souboru ? :)
jak na něj odkážu v action apod .. ? :)

Odpovědět 11.1.2013 21:57
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
Mircosoft
Redaktor
Avatar
Mircosoft:

Buď do action napiš jméno toho jednoho skriptu, ve kterém všechno máš, nebo ho úplně vynech - formuláře se defaultně odesílají do té samé stránky.

 
Nahoru Odpovědět 11.2.2013 18:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.