Avatar
Jan Kubáč
Člen
Avatar
Jan Kubáč:

Ahoj, byl by někdo ochotný a poradil mi jak přidat UPDATE funkci přímo do tabulky v php kódu? Aby u jedné z buněk např. "Body russia" byl button po kterém by šlo změnit hodnotu v daném sloupci pro steamId v řádku.

Aktuální vzhled tabulky

<?php
    require ('steamauth/steamauth.php');
?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="cz">
  <head>
    <meta charset="Windows-1250">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Test</title>
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.0/css/bootstrap.min.css">
    <!--[if lt IE 9]>
      <script src="https://oss.maxcdn.com/html5shiv/3.7.2/html5shiv.min.js"></script>
      <script src="https://oss.maxcdn.com/respond/1.4.2/respond.min.js"></script>
    <![endif]-->
    <style>
        .table {
            table-layout: fixed;
            word-wrap: break-word;
        }
    </style>
  </head>
  <body style="background-color: #383838;">
    <div class="container" style="margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; padding-bottom: 10px; background-color: #FFF;">
                <h1>Login Test</h1>
                <span class="small pull-left" style="padding-right: 10px;">Administrace 1.0</span>
                <hr>
                <?php
if(!isset($_SESSION['steamid'])) {
    echo "<div style='margin: 30px auto; text-align: center;'<br>";
    loginbutton();
        echo "</div>";
        }  else {
    include ('steamauth/userInfo.php');
        ?>
                <span style='float:right;'><?php logoutbutton(); ?></span>
                <br>
                <center>
                <img src='<?=$steamprofile['avatarmedium']?>'><br>
                <?=$steamprofile['personaname']?>
                </center>
                <br>

        <div class="content-loader">

        <table cellspacing="0" width="100%" id="rank2" class="table table-striped table-hover table-responsive">
        <thead>
        <tr>
        <th>Nick</th>
        <th>Kredity</th>
        <th>Body Russia 1</th>
        <th>Body Russia 2</th>
        <th>Cas na serveru</th>
        <th>Naposledy online</th>
        </tr>
        </thead>
        <tbody>
        <?php
        require_once 'dbconfig.php';
        $stmt = $db_con->prepare("SELECT ranks.steamId, ranks.points, ranks.lastDisplayName, ranks.lastUpdated, ranksrussia2.points AS points2, uconomy.balance
              FROM ranks
              INNER JOIN ranksrussia2 ON ranks.steamId = ranksrussia2.steamId
              LEFT JOIN uconomy ON ranks.steamId = uconomy.steamId
              WHERE ranks.steamId = ?");
        $stmt->execute(array($steamprofile['steamid']));
                       while($row=$stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC))
                                {
                            echo "<td>". $row['lastDisplayName']."</td><td>". $row['balance'] ."</td><td>". $row['points'] ."</td><td>". $row['points2'] ."</td><td>". $row['points2'] ."</td><td>". $row['lastUpdated'] ."</td>";
                                }
                                ?>
        </tbody>
        </table>

        </div>

                <br>
                <br>


                <?php
                }
                ?>
                <hr>
                <div class="pull-right">
                        <i>2016</i>
                </div>
        </div>
  </body>
</html>
Editováno 25. října 0:43
 
Odpovědět 25. října 0:42
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jan Kubáč
Michal Vašíček:

Buď si pomocí JS zavoláš AJAXem externí stránku, nebo si tam hodíš tlačítko s odkazem a do odkazu přidáš parametr, třeba ?update=564&va­lue=123 a na začátku stránky přidáš podmínku, že pokud parametr existuje, zavolá se UPDATE.

Nahoru Odpovědět  +1 25. října 7:10
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.