Avatar
Bílý Králík:

Ahoj, mam takovou myslenku a rad bych znal nazor zkusenejsich, jestli je to vubec realne.

Mam ve sprave eshop psany na miru a neustale bojuju s rucni implementaci vseho moznyho (platebni brany, export do PPL, propojeni s Pohodou, apod), napadla me myslenka, jestli by nebylo mozny napsat si nejakej wrapper pro nekterej z opensource eshopu (Prestashop/O­pencart, apod) aby sly pouzit po treba drobny uprave dostupny moduly.

Mam takovou predstavu, ze moduly taky komunikujou s nejakym vnitrnim API a nezapisujou primo do DB apod. Tak udelat nejaky "protiAPI"? Kdyby se to povedlo, bude to narocnejsi jednorazove, ale usetrim si nervy a cas do budoucna.

Je to dobrej napad nebo je to blbej napad, nebo je to uplne mimo? Nebo by to bylo tak komplikovany, ze se to nevyplati?

Dekuju za nazory :-)

 
Odpovědět 11.2.2015 21:09
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Richard:

ahoj,
imho blbej nápad, kdysi jsem se o něco podobného pokoušel, hodně blbej nápad. ale je možný že doba pokročila tak, tak pluginy už jsou na vyšší úrovni (pochybuju).

Žádná z těch věcí není tak složitá aby se nedala za chvíli napsat ručně (a cizí pluginy bys implementoval mnoooohem déle).

Píšeš že ten shop máš ve správě, nahodil bych nějakou fajn hodinovku a a nechal si to pořádně zaplatit, jen ať to trvá :-). Všechny tyhle věci mají být na eshopu dávno vyřešené.

Nahoru Odpovědět 11.2.2015 21:37
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.