Diskuze: Nastavení databáze pro wordpress

PHP PHP Nastavení databáze pro wordpress American English version English version

Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

Zdravím, nahrávám si wordpress z local hostu na server, dělám to poprvé, a jsem trdlo, něco sem skazil...
Postupoval jsem podle videa zde :
https://www.youtube.com/watch?…

A zasekl jsem se u hlášky
Error establishing a database connection

Jak můžete vidět na adrese
www.skkelti.cz

Databázi mám pevně danou od webhostingu, jak její název, tak jméno uživatele a heslo, takže jsem netvořil uživatele, a do
DB_user
DB_name
DB_password

v souboru wp_config jsem zadal udaje, které mi dodal forpsi.com, jakožto firma od které mám webhosting...

Co dělám špatně? Děkuji za radu ...:(

Odpovědět 28.3.2015 22:42
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

Takže přistoupím k podrobnějšímu popisu problému.
Měl jsem wordpress nainstalovaný na localhostu v programu XAMP. Po vytvoření stránek jsem se rozhodl přistoupit k přemístění webu z localhostu na server. Začal jsem tím, že jsem přepsal adresu URL a tak dále přímo ve wordpressu na localhostu…od té doby stránky na localhostu nefungují, protože jsou přesměrované někam jinam…konkrétně na adresu http://www.skkelti.cz
Pokračoval jsem tím, že jsem nahrál všechny soubory z xamp/htdocs/wor­dpress přes FTP na server, a smíchal je s původnímy soubory původního obsahu, a přepisoval jsem vše, co bylo stejné.
V dalším kroku jsem exportoval databazi z PHPmyadmin na localhostu.
Dále jsem chtěl vytvořit databázi na svém webhostingu, nicméně od providera mám přidělenou databázi, které nemužu změnit jméno, ani v ní vytvořit uživatele. Rozhodl jsem se tedy využít ty defaultní hodnoty, které jsem měl, a přepsat vše podle nich i v souboru WP_config….

Ted už v tom mám opravdu zmatek, jelikož netuším, kde by mohla být chyba, a jak ji opravit.
Pokud smažu všechny soubory z FTP, které tam jsou ve složce http://www…a nahraji čistou instalaci wordpressu, ve které přemažu soubor style.css aby stránky vypadali podle mého gusta…půjde to? Případně nějaké jiné řešení prosím…děkuji mnohokrát

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 12:30
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

Jde mi vzásadě o to, že vůbec poprvé pracuji s FTP a takovými věcmi, nevím ani, jestli mužu svévolně vše z FTP smazat bez nějakých následů...a co přesně nastavovat při nahrávání webu, a tak dál...nemusí jít nutně jen o WP

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 12:34
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Nějak nechápu to mazání, přepisování a podobně :-) Stačilo přeci vytvořit zálohu wordpressu a zálohu samotné databáze, která se následně importuje na nový hosting :-) Na hostingu se následně provede čistá instalace wordpressu za použití importované databáze. Pak do té čisté instalace Wordpressu nahraješ tu zálohu tvého wordpressu. Je potřeba pak doinstalovat všechny pluginy, které jsi používal na localhostu ve wordpressu.

Aby Ti na hostingu přidělovali databáze je podle mě hloupost. Mezi základní věci každého placeného hostingu patří vlastní vytváření databází.

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 12:41
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Mno, webhosting mi povolí jednu databázi, tu mám, s nějakým názvem, který nemužu změnit...ted, když už mám poruzu přepsaný ty URL adresy a tak dále, to už asi takhle jednoduché mít nebudu, že?
Pokud bych ted tedy smazal kompletní obsah který mám na FTP, nainstaloval na hosting čistý wordpress, a do té databáze, ve který mám napevno vytvořeného uživatele a nemužu změnit nazev a nic, naimportoval zálohovanou databázi, tak by to mělo jít ?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 12:46
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Koukni na tento návod. Projel jsem ho a vypadá, že by měl pomoci.

http://wordpress.fabulator.cz/…ovy-hosting/

Nahoru Odpovědět  +1 29.3.2015 12:50
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

Ok, večer na to mrknu, musím ted jít zase pryč...nicméně­...pokud smažu veškerý obsah z FTP, nemůže se tím nic pokazit? Provider by tam něměl mít nějaké složky, nebo podobný věci, který jsou potřeba k chodu stránek jako takových, a mě by potom mělo stačit to, co si tam sám nahraju z té složky wordpressu, že?
A taky, jak vrátit zpátky změny na localhostu v adrese URL...? Aby mi ten web běžel alespon na tom XAMP, a neodkazoval se na forpsi.com ?

Děkuju moc, vím, že se ptám na blbosti, ale dělám to celé poprvé, a jsem jak slon v porcelánu :-))

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 12:56
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Musíš pak ty URL ručně přepsat, jiná pohodlnější cesta mě nenapadá. Jinak nevím co máš na FTP, ale neměl by být problém to vše smazat. Na chod hostingu to nebude mít vliv, protože si tam zase nahraješ později novou verzi webu.

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 13:00
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

A kde ych měl ty url ručně přepsat? Ve WP_Config, nebo někde jinde? Děkuju

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 13:05
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Vším Tě provede ten návod na tom odkazu. Ve wp-config se upravuje pouze přístup k databázi. Zbytek pomocí skriptu přímo v databázi, ale až po exportu z localhostu ;-)

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 13:10
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

www.skkelti.cz

Nevím, proč se mi to takhle rozhodilo, ale vzásadě ted už nemusím přepisovat url adresy, a stačilo by mi jen dohrát obrázky na svoje místo...jestli si nemýlim...?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 17:57
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

Ale něco je špatně, nemužu se do stránek zalogovat ...:(

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:02
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

upravil jsi ve wp-config ten přístup k databázi podle té vytvořené na novém hostingu?

edit: URL musíš taky přepsat. Pořád tam máš ty namapované na localhost.

Editováno 29.3.2015 18:04
Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:03
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Jiří Gracík:

Úplně nejlepší a nejspolehlivější je použít nějaký migration plugin, přenášet wordpress ručně bych nechtěl :)

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:09
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
tomasmanhal:

Taky řešení :-) ale pokud se naučí tu "ruční práci", tak to neuškodí :-D

Jinak tbartolen tady jsou pluginy.

http://premium.wpmudev.org/…g-wordpress/

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:15
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
Jiří Gracík:

Pořád nechápu, že je nenapadlo to udělat nativně ...

Editováno 29.3.2015 18:16
Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:16
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
tomasmanhal:

Tak součástí Wordpressu je samotný kompletní export celého CMS i s obsahem a nastavením. Zahrnout tam i přesun databáze by byl možná problematický.

Ale dneska už mnoho hostingů nabízí možnost přesunout web na Wordpressu od konkurence. Stačí jim jen přístup do administrace u konkurence a o ostatní se už postarají.

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:26
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:

Mno, takže jsem se konečně zalogoval do wp admina, ale problémy pokračují, nepamatuji si starý URL adresy, a nevím jaký starý tam vyplnit...dá se to někde dohledat...?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:47
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Použil jsi ten script z toho návodu?...Ten měl právě převést URL všech příspěvků ze starých na nové

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:52
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Mno ale potíž je, že pořádně nevím, co tam vyplnit...za stare url bych měl dát www.localhost/wordpress a za nové prostě www.skkelti.cz ?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 18:58
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Pokud jsi měl index ve tvaru "localhost/wor­dpress/index.php" tak ano, zadáš "www.skkelti.cz/in­dex.php".

EDIT: ale v tom skriptu stačí jen localhost změnit na http://www.skkelti.cz ...odkazy na jednotlivé rubriky a příspěvky už si wordpress v databázi přepíše.

Editováno 29.3.2015 19:06
Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:04
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Mno, jenže já to právě nevím, v jakym sem to měl tvaru...dá se to někde vyčíst z nějakýho souboru...?A musím měnit všechny URL, a nebo stačí změnit jen ty, co jsou vypsaný v tom SQL dotazu? Děkuju moc...

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:07
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Prostě stará byla "localhost/wor­dpress/" a jako novou napiš http://www.skkelti.cz ;-) Uvidíš ;-)

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:08
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:
UPDATE wp_posts SET guid = REPLACE(guid, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');
UPDATE wp_postmeta SET meta_value = REPLACE(meta_value, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');
UPDATE wp_options SET option_value = REPLACE(option_value, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');

Takže by to mělo vypadat asi takhle, a ty contenty a další si to už přiřadí nějak samo, a já se o to už starat nemusim...?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:13
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Přesně tak. Vezmi si příklad, kdy třeba článek má na localhostu název "Testovací článek" a má URL "localhost/wor­dpress/testova­ci_clanek" a pomocí tohoto scriptu zajistíš, aby ta část odkazu, kde je ten localhost s wordpressem byla nahrazena novou lokací, tedy hostingem. URL článku je tady zachována, jen už bude přesunutá na novém hostingu.

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:16
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Je tam nějaká prodleva, než se to provede, nebo musím to nějak restartovat, či tak ? Vypsalo mi to, že byli ovlivněny nějaké řádky, ale na stránce je to pořád stejné, běží mi ta hlavní stránka, a když chci se prokliknout někam dál, tak mi to odkazuje pořád na localhost...:(

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:19
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

v tom případě to projeď v administraci wordpressu ručně :-) projeď rubriky, a články a přepiš tam URL ručně. Nezabere to tolik práce. Jen mi není jasné, proč Ti ten script nejede. Postni sem ještě co Ti z něj vyjelo za výstup.

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:22
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:
UPDATE wp_posts SET guid = REPLACE(guid, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněno 156 řádek.

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněno 13 řádek.

UPDATE wp_postmeta SET meta_value = REPLACE(meta_value, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněn 1 řádek.

UPDATE wp_options SET option_value = REPLACE(option_value, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněn 1 řádek.

Jenže když chci změnit tu URL ručně, tak nemužu změnit tu část localhost, ale jen tu samotnou URL té dané stránky, tzn název článku za localhost/wor­dpress/nazev

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:27
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:
UPDATE wp_posts SET guid = REPLACE(guid, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněno 156 řádek.

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněno 13 řádek.

UPDATE wp_postmeta SET meta_value = REPLACE(meta_value, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněn 1 řádek.

UPDATE wp_options SET option_value = REPLACE(option_value, 'http://localhost/wordpress/', 'http://www.skkelti.cz');# Ovlivněn 1 řádek.

Jenže když chci změnit tu URL ručně, tak nemužu změnit tu část localhost, ale jen tu samotnou URL té dané stránky, tzn název článku za localhost/wor­dpress/nazev

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:27
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Zvláštní, vypadá to, že přejmenování proběhlo normálně. Možná nezbyde nic jinýho než zkusit nějaký ten plugin pro přenos :-(

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:33
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

https://codex.wordpress.org/…str%C3%A1nky

A použít něco z tohohle? Nechci se ale zase pouštět do něčeho, co mi to celé rozhodí :(

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:35
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Tak ještě jinak, ve wp_admin jsem ted někde v nastavení přepsal adresu z localhost na www.skkelti.cz ...a problém se trošku posunul...viz :
http://www.skkelti.cz/muzi-2/
Je možný, že mám chybu někde v samotným wordpressu?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:43
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

A pokud z toho vypustim to www...tak to funguje, ale to je nejspíš asi špatně, že ?

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:45
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

www by v tom nemělo hrát roli :-) Ale vypadá to, že tím záznamem ve wp_config jsi si to vyřešil :-)

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:47
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Já tam žádný nedával...ale v nastavení v WP_Admin přímo na stránce, jsem v obecném nastavení změnil adresu, jen tam nesmí být www... ale jen http://skkelti.cz ...a tím pádem v prohlížeči figuruje jen skkelti.cz bez www... nevím jaký to má význam, měli by to být nějaké protokoly...a nemyslím si, že to je takhle správně, určitě bych radši aby to fungovalo klasicky s www ... =(

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:49
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

ne, to se neboj :-) Jak říkám, "www" nemá na funkci vliv a ani to není nijak předepsané, že musí být :-)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 29.3.2015 19:50
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Strašně děkuji za pomoc a trpělivost, poslední tři hodiny to doladuji, protože tam je pořád dost práce, ale konečně to běží...zmíním tě v poděkování, od začátku si mi se vším hrozně radil, bez tebe bych to nezvládl ;)

Editováno 29.3.2015 21:28
Nahoru Odpovědět 29.3.2015 21:28
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

No, děkuji. Stejně mám pocit, že jsi k řešení dospěl úplně sám :-D

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 21:28
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Já jsem tady průběžně otravoval s kde čím už posledních 6 měsíců...potažmo 9...a vždycky si mi nejvíc poradil i s uplnýma kravinama ;)

Nahoru Odpovědět 29.3.2015 21:32
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Možná to souvisí s mojí závislostí na hledání novinek, angažováním na všem možném i nemožném a asi to bude znít hrozně zvláštně, ale jenom tenhle portál refreshnu za den asi 50x jenom abych viděl co se zrovna děje, kdo co řeší, kdo co neřeší a podobně :-D

Nahoru Odpovědět  +2 29.3.2015 21:39
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

Ted jsem narazil na opačný problém, potřeboval bych, aby mi web běžel na localu zaroven, abch si mohl zkoušet ruzné věci nezavisle na běhu stránek...jde to nějak nastavit tak, že si stáhnu web na localhost stejně, jako sem ho nahrál z localhostu na web, a změnil nějak URL adresy tak, aby mi nějak nepohnojili ten originalní web ?
Když jsem to zkoušel, dokázal jsem na localhost nahrát websamotný, ale když jsem se chtěl přihlásit do wordpressu, tak už mě to házelo na stránky...O_o

Nahoru Odpovědět 31.3.2015 11:10
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Musíš si zase na té záloze, kterou jsi si přetáhnul na localhost, přepsat URL na localhost. Na originál nebudou mít vliv, budou mít přece rozdílné odkazy po změně :-) Budeš mít prakticky dvě totožné verze.

Editováno 31.3.2015 12:47
Nahoru Odpovědět 31.3.2015 12:46
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:

ve WP_config sem zadal

/** MySQL hostname
define('DB_HOST', 'http://localhost/phpmyadmin');*/

a do databaze jsem dal SQL

UPDATE wp_posts SET guid = REPLACE(guid, 'http://skkelti.cz', 'http://localhost/wordpress');# MySQL vrátil prázdný výsledek (tj. nulový počet řádků). UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'http://skkelti.cz', 'http://localhost/wordpress');# MySQL vrátil prázdný výsledek (tj. nulový počet řádků). UPDATE wp_postmeta SET meta_value = REPLACE(meta_value, 'http://skkelti.cz', 'http://localhost/wordpress');# MySQL vrátil prázdný výsledek (tj. nulový počet řádků). UPDATE wp_options SET option_value = REPLACE(option_value, 'http://skkelti.cz', 'http://localhost/wordpress');# Byl ovlivněn 1 řádek.

Ale stránkapo zadani url localhost/wordpress mi vyhazuje :
Error establishing a database connection

Editováno 31.3.2015 17:13
Nahoru Odpovědět 31.3.2015 17:12
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na tbartolen
tomasmanhal:

Evidentně je chyba v tom připojení k databázi ve wp-configu. Překontroluj si to všechno ještě jednou.

Nahoru Odpovědět 31.3.2015 21:09
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
tbartolen:
define('DB_NAME', 'wordpress');

/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'root');

/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'mojeheslocotammam');

/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost/wordpress');

Nevím, tohle by mělo vše sedět...:-/ SQL sem taky už přepsal...je to divný...hrozně komplikací a nevím proč :(

Nahoru Odpovědět 1.4.2015 17:38
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
Odpovídá na tbartolen
Michal Žůrek (misaz):
define('DB_HOST', 'localhost');
Nahoru Odpovědět  +2 1.4.2015 17:39
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
tbartolen:

zkusil jsem...pořád ale stejná písnička. Zkusil jsem znovu zadat ty SQL dotazy, ale to už nevrací žádný výsledek...

Nahoru Odpovědět 1.4.2015 17:58
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
tbartolen:

Bylo to ono...děkuji, už to funguje, konečně...

Nahoru Odpovědět 1.4.2015 18:13
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 48 zpráv z 48.