Avatar
Vakos
Redaktor
Avatar
Vakos:

Ahoj,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli neznáte nějaké scripty, co bych si nahrál na hosting a fungovalo by to podobně jak uloz.to. Jde mi o to, aby se to tam nahrálo a akorád by to pak vygenerovalo link, kde by byl soubor ke stáhnutí.

Chtěl bych to touto cestou, protože některé servery jsou dobré, ale málo prostoru nebo je tam pomalý download.

Odpovědět 22.6.2014 21:52
"Jediný způsob, jak dělat skvělou práci, je milovat to, co děláte. Pokud jste to ještě nenašli, hledejte dál. Ne...
Avatar
Vakos
Redaktor
Avatar
Vakos:

Michal Žůrek (misaz) Myslíš že bys věděl? Co vím, tak php umíš a co si čtu diskuze, tak že i ty něco takového máš, myslím že jednoduššího, což by tak moc nevadilo.

Budu moc rád za Tvůj názor.

Nahoru Odpovědět 22.6.2014 22:08
"Jediný způsob, jak dělat skvělou práci, je milovat to, co děláte. Pokud jste to ještě nenašli, hledejte dál. Ne...
Avatar
Denis Homolík (Alfonz):

Stačí postupovat podle tohoto tutorialu www.w3schools.com/…e_upload.asp .
A soubory pak ukládat podle hashe aktualního data. A pak ten hash + koncovka používat jako link. Je toto nejjednoduší co mě napadlo.

Nahoru Odpovědět 22.6.2014 22:09
Vše je možné, dokud si to myslíte!
Avatar
Odpovídá na Vakos
Denis Homolík (Alfonz):

Sorry zapoměl jsem odpověděd.

Nahoru Odpovědět 22.6.2014 22:11
Vše je možné, dokud si to myslíte!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.