Diskuze: odčítání času PHP / JS

PHP PHP odčítání času PHP / JS American English version English version

Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
DHPICO:

zdravím, tak nějak potřebuju, abych z databáse načetl čás, napříklád tam bude uložena dnešní půlnoc a tento čas se načte do javascriptu kde se bude počítat rozdíl těchto času a tam budu vědět kolik zbývá.

věci co bych potřeboval poradit:
v jakém formátu má být načtená hodnota z DB abych v JS jen zjisitl aktuální čas přes "new Date()" a hned bude rozdíl, ten už zvládnu dále zpracovat, díky :)

Odpovědět 24.4.2015 16:59
Požehnáni budíš oráj
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
DHPICO:

tak už nic, pár sekund po napsání příspěvku jsem zjistil jak na to :D

Nahoru Odpovědět  +1 24.4.2015 17:04
Požehnáni budíš oráj
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na DHPICO
IT Man:

Přes funkci v PHP date(), ne? Jestli jsem to dobře pochopil ...

$cas = date("d/m/Y H:i:s", strtotime($tvojeDatum));
Editováno 24.4.2015 17:05
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 24.4.2015 17:05
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  +2 24.4.2015 17:06
Požehnáni budíš oráj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.