Avatar
Ondra Den Vanko:

Ahoj,
Chtěl bych se zeptat jak udělat aby se automaticky po dnu odečítal kredit (Hodnota) z MySQL přes PHP poradíte mi někdo prosím ?

 
Odpovědět 24. září 20:06
Avatar
Odpovídá na Ondra Den Vanko
Martin Konečný (pavelco1998):

zdar, v podstatě dvě možnosti.

  1. CRON
  2. na stránce udělat podmínku, jestli už se má kredit odečíst (a za kolik dní)

CRON je podle mě lepší volba, ale zas bude náročnější technicky (třeba freehostingy ho snad nepodporují vůbec), 2 zas závisí na tom, že někdo tu stránku navštíví

 
Nahoru Odpovědět 24. září 20:18
Avatar
Ondra Den Vanko:

Díky za radu.
A jen pro zajmavost nemáš náhodou nějaký takoví kód protože vůbec nevím jak to mám udělat dělám administraci všem jsem udělal i SMS script ale vůbec jsem nepochopil jak to mám udělat...

 
Nahoru Odpovědět 24. září 20:26
Avatar
Odpovídá na Ondra Den Vanko
Martin Konečný (pavelco1998):

To nevim, s CRONem nemám zkušenost a druhé řešení záleží na konkrétní situaci

 
Nahoru Odpovědět 24. září 20:46
Avatar
Ondra Den Vanko:

Mám hosting, a daní člověk má např. 100Kč a pak po dnu bude mít 99Kč (Cron neumím vůbec hledal jsem všude na netu).

 
Nahoru Odpovědět 24. září 20:54
Avatar
sunspinx
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondra Den Vanko
sunspinx:

Jednoducho urobis si nejaky php skript, ktory vypocita komu a kolko ma odobrat kreditov (penazi) a cron nastavis tak, aby sa ten skript spustal raz za den

 
Nahoru Odpovědět 24. září 21:11
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.