Diskuze: Odesílání emailů

PHP PHP Odesílání emailů American English version English version

Avatar
joker.a
Redaktor
Avatar
joker.a:

cau prosim te zacinam se ucit php a udelal jsem si tendle tutorial.. a chci ho trosku modifikovat at je sranda..
do formulare jsem pridal jedno vpisovaci okenko

Pocet opakovani:
<input type="text" name="pocet" size="50">

a ted v php souboru mam

<?php
for($c = 0; $c < 3; $c++)
{ mail('snejx.fal­kone@seznam.cz',$_POS­T['predmet'],$_POS­T['zprava']);
}
?>

ale vubec nevim jak to hodit pres promenou nebo spis jak priradit do promene zrovna to co je zadany ve formulari.. zkousel jsem neco jako ze

$pomocna = 'pocet' ale neslo to..
tak jak se to dela prosim.. POKUD V NEJAKYM DALSIM TUTORIALU JE PRACE S PROMENAMA tak mi nemusis odepisovat pac jsem tam nedosel a casem tam dojdu.. :D dik cus

 
Odpovědět 5.4.2012 18:18
Avatar
Mircosoft
Redaktor
Avatar
Odpovídá na joker.a
Mircosoft:

Práce s proměnnými je tu tak nějak od začátku, po troškách :).
Asi takhle: for($c=0;$c<$­_POST['pocet'];$c++)­...
Doufám, že je to to, co jsi chtěl. A radši se ani neptám, na co to bude :D.

 
Nahoru Odpovědět  +1 5.4.2012 18:46
Avatar
joker.a
Redaktor
Avatar
joker.a:

diky moc.. s tim post jsem to nezkousel protoze jsem si myslel ze se to pouziva jen u toho MAIL(atd..) jako ze nejaky vnitrni parametry.. :D ok diky.. jinak se ani neptej :D mala mailbomba na davida :D

 
Nahoru Odpovědět 5.4.2012 19:18
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.