Diskuze: Odesílání formuláře bez obnovení stránky

PHP PHP Odesílání formuláře bez obnovení stránky American English version English version

Avatar
Gooner47
Člen
Avatar
Gooner47:

Ahoj, vytvořil jsem si modal pomocí bootstrapu, který obsahuje formulář který obsahuje nadpis a text. Ale vždycky po odeslání formuláře se mi načte stránku znova, já bych ale potřeboval aby se mi průběhové hlášky zobrazovali v tom modalu a ne aby se načetla znova stránka a až po kliknutí na otevření modalu se mi v něm objeví ta hláška. Děkuji za každou radu

 
Odpovědět 28.10.2013 20:51
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 28.10.2013 20:53
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Gooner47
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Gooner47:

a poradil by jsi mi s tím? nikdy sem ho nepoužíval..

 
Nahoru Odpovědět 28.10.2013 20:57
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gooner47
Kit:

Nejdřív si o AJAXu něco přečti, potom něco o jQuery a pak se zeptej na to, čemu jsi nerozuměl.

Nahoru Odpovědět 28.10.2013 22:14
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
done
Člen
Avatar
Odpovídá na Gooner47
done:

S PHP to neuděláš, pracuje na straně serveru, takže se to zákonitě musí načíst znovu.

 
Nahoru Odpovědět 30.10.2013 9:53
Avatar
Gooner47
Člen
Avatar
Gooner47:

A s Ajaxem sem ještě nedělal tak vůbec nevím jak na to..

 
Nahoru Odpovědět 30.10.2013 10:25
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gooner47
Kit:

Čemu na AJAXu nerozumíš? Zkus popsat problém.

Nahoru Odpovědět 30.10.2013 10:28
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Nahoru Odpovědět 30.10.2013 10:42
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Kit:

S jQuery je práce s AJAXem přece jen trochu pohodlnější. Není však nezbytné. Je to asi jediný framework, který jsem vzal na milost :)

Nahoru Odpovědět 30.10.2013 10:46
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Gooner47
Člen
Avatar
Gooner47:

Udělal se to pomocí skrytého <iframe> vše funguje data se zapíši do db stránka se neobnoví ale nezobrazují se mi hlášky které php obsahuje. Např: úspěšně přidáno. Nevíte co s tím?

 
Nahoru Odpovědět 30.10.2013 23:35
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gooner47
Jiří Gracík:

Protože se ti ty hlášky vypisují do toho iframe ;)

Nahoru Odpovědět 31.10.2013 9:01
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Gooner47
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Gooner47:

A nevíš jak udělat aby se mi nevypisovali do iframe?

 
Nahoru Odpovědět 31.10.2013 12:39
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gooner47
Kit:

Nejlépe asi tak, že iframe nebudeš používat.

Nahoru Odpovědět 31.10.2013 12:59
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Gooner47
Jiří Gracík:

Zkus se přestat bránit javascriptu

Editováno 31.10.2013 13:03
Nahoru Odpovědět 31.10.2013 13:03
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Gooner47
Člen
Avatar
Gooner47:

Prostě nevím jak to v JS udělat..

 
Nahoru Odpovědět 31.10.2013 14:09
Avatar
Odpovídá na Gooner47
Michal Žůrek (misaz):

začni tím že se to naučíš.

Nahoru Odpovědět 31.10.2013 14:25
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
perteus
Člen
Avatar
perteus:

At zacne tim, ze zkusi dany problem najit pres google je toho hodne a dokonce video navody, ale {ironie} my bychom se meli spis stydet. On tu chce hotove reseni a my ho posilame do skoly{/ironi} . :-)

 
Nahoru Odpovědět 6.11.2013 20:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 17 zpráv z 17.